נצפו לאחרונה

קרמבל פירות מוקפצים במחבת, מתוך 'אלופים במטבח 3'- פרק 6 - נטע ריבקין

מתכון ל-6 מנות

מצרכים

לקרמבל
1 כוס קמח
½ כוס סוכר
½ כפית קינמון
1 כפית שקדים טחונים
100 גרם חמאה

לפירות
20 גרם חמאה
1 נקטרינה
1 שזיף
1 אפרסק
1 תפוח עץ
4 כפות סוכר
1 כפית ג'ינג'ר קצוץ

אופן ההכנה
1. הפירורים הפריכים: מניחים במעבד המזון קמח, סוכר, קינמון ושקדים טחונים, ומעבדים עד לערבוב החומרים היבשים. מוסיפים קוביות חמאה ומעבדים בפולסים קצרים עד לקבלת פירורי בצק.
2. הפירות: חותכים את הפירות לשישיות. מחממים מחבת עם חמאה ומקפיצים את הפירות למשך 2 דקות. מוסיפים סוכר וג'ינג'ר, וממשיכים להקפיץ עוד כ-2 דקות. מסירים מהאש.
3. הרכבת המנה: ממלאים את תערובת הפירות בכלים הרצויים (פיירקס או תבנית אישית). מפזרים על הפירות את פירורי הבצק ומכניסים לתנור שחומם מראש לטמפרטורה של 170 מעלות, עד שהבצק מזהיב.
4. מגישים חם, מומלץ להגיש עם סורבה פסיפלורה.

תודה! אתה מוזמן לשתף את הסרטון עם חבריך!

לא אהבת את הסרטון הזה. תודה על שהבעת את דעתך!

309 צפיות
מחפש מטפל בתחום? כנס לאינדקס מטפלים ויועצים מומלצים מבית אלטרנטיבלי
הקלד שם, או לחץ כאן