עוף עם זיתים, מתוך'במטבח עם אמא' פרק 12

מרכיבים:
4 כרעיים של עוף
3 בצלים חתוכים לקוביות
קופסת זיתים מגולענים ירוקים
3 כפות סויה
3 כפות קטשופ

אופן ההכנה:
מערבבים את כל חומרי הרוטב יחד, מעסים את העוף ברוטב, מכניסים אותו לתוך שקית הקוקי, סוגרים ומכניסים לתנור על 180-200 מעלות לבערך שעתיים שלוש עד שמשחים.

תודה! אתה מוזמן לשתף את הסרטון עם חבריך!

לא אהבת את הסרטון הזה. תודה על שהבעת את דעתך!

489 צפיות
מחפש מטפל בתחום? כנס לאינדקס מטפלים ויועצים מומלצים מבית אלטרנטיבלי
הקלד שם, או לחץ כאן