נצפו לאחרונה

חזה עוף בזיגוג סויה וסנוניות של צ'רלי פדידה מתוך 'אלופים במטבח'

4 מנות

מרכיבים
לעוף
4 חזה עוף מפורק מעצמות (אפשר להשאיר את עצם הכנף)
8 כפות סויה
4 כפות דבש
1 כף זנגביל מגורר בפומפייה או קצוץ דק מאוד
4 כפות שמן סויה או תירס
לצנוניות
16 צנוניות שטופות וחתוכות לחצי
1/4 צרור גרגיר הנחלים חתוך גס
1 כף שמן סויה לתיבול הצנוניות
פלפל שחור גרוס מעט מלח לתיבול הצנוניות

אופן הכנת המנה
1. בקערה שמים את הסויה, דבש, זנגביל ופלפל שחור גרוס, ומערבבים עד ליצירת בלילה אחידה ומניחים בצד.
2. מחממים תנור ל-180
מעלות.
3. צנוניות: מתבלים את הצנוניות החצויות במעט מלח, פלפל שחור גרוס, שמן וכף מרוטב הסויה שהכנו. מערבבים ומכניסים לתנור יחד עם חזה העוף ל-9 דקות.
4. מוציאים מהתנור ומערבבים עם גרגיר הנחלים ומגישים לצד חזה העוף.
5. חזה עוף: מחממים מחבת עם שמן וצורבים את חזה העוף עד לקבלת צבע זהוב ויפה משני צדיו. מניחים במגש אפייה על גבי נייר פרגמנט.
6. בעזרת מברשת מורחים את העוף ברוטב הסויה שהכנו, ומכניסים לתנור החם למשך 4 דקות.
7. מוציאים מהתנור למריחה נוספת של העוף ומכניסים שוב לעוד 5 דקות או עד שהעוף מוכן. מוציאים, מורחים שוב ברוטב סויה ומגישים.

תודה! אתה מוזמן לשתף את הסרטון עם חבריך!

לא אהבת את הסרטון הזה. תודה על שהבעת את דעתך!

574 צפיות
מחפש מטפל בתחום? כנס לאינדקס מטפלים ויועצים מומלצים מבית אלטרנטיבלי
הקלד שם, או לחץ כאן