נצפו לאחרונה

כנאפה ביתית במחבת, מתוך 'מיקי שמו עושה בית ספר' - פרק 9 - קינוחים מזרחיים

מתכון למחבת בקוטר 22-20 ס"מ

מצרכים

לכנאפה
500 גרם אטריות קדאיף
100 גרם חמאה
60 גרם פיסטוקים קלויים קצוצים

לסירופ
½ 1 כוסות סוכר (300 גרם)
300 מ"ל מים
2 כפות מי ורדים

למלית גבינה
1 ק"ג גבינת ריקוטה פרסקה

אופן ההכנה
1. לסירופ: מרתיחים מים, סוכר ומי ורדים, מערבבים ומצננים.
2. לכנאפה: ממסים את החמאה במחבת.
3. שופכים את החמאה על האטריות המונחות בקערה, ו"פותחים" את האטריות. דואגים שהחמאה תגיע לכל האטריות.
4. לוקחים מחצית מכמות האטריות ומסדרים שכבה אחידה של אטריות הקדאיף על המחבת (על אש נמוכה) ומהדקים.
5. מניחים את הגבינה בעדינות על האטריות שבמחבת, מיישרים, מהדקים ומבשלים כ-5 דקות עד להזהבה.
6. מניחים את האטריות שנותרו ומסדרים מעל שכבת הגבינה.
7. הופכים ומזהיבים את הצד השני.
8. מעבירים לצלחת, יוצקים מעל את הסירופ בהדרגה, זורים פיסטוקים ומגישים.

תודה! אתה מוזמן לשתף את הסרטון עם חבריך!

לא אהבת את הסרטון הזה. תודה על שהבעת את דעתך!

4,460 צפיות
מחפש מטפל בתחום? כנס לאינדקס מטפלים ויועצים מומלצים מבית אלטרנטיבלי
הקלד שם, או לחץ כאן