נצפו לאחרונה

מרשמלו פירות אדומים ללא חלבונים, מתוך 'מיקי שמו עושה בית ספר' - פרק 2 - ממתקים

המצרכים
לסיר
300 גרם סוכר
70 גרם מחית אוכמניות או פטל
55 גרם דבש או סוכר אינוורטי
70 גרם מחית אוכמניות או פטל
28 גרם אבקת ג'לטין + 170 מ"ל מים קרים
150 גרם דבש או סוכר אינוורטי

לקישוט
קורנפלור
סוכר לבן

אופן ההכנה
1. משרים ג'לטין ומים.
2. בסיר מרתיחים את הסוכר, הדבש ומחית האוכמניות, ומבשלים עוד כ-4-3 דקות עד לחום של 112 מעלות.
3. מכניסים את הג'לטין המומס לסיר וממסים אותו כ-3-2 דקות.
4. מכניסים לקערת מיקסר את מחית האוכמניות והדבש. מפעילים את המיקסר ומוסיפים את הסירופ החם תוך כדי הקצפה.
5. מקציפים כ-10 דקות, במהלכן מוסיפים גם את הג'לטין המומס.
6. מעבירים לשק זילוף עם פיית זילוף בקוטר 8-7 מ"מ.
7. מפזרים סוכר או קורנפלור על תבנית, ומזליפים מעל את תערובת המרשמלו לפסים ארוכים. מגלגלים את הפסים בסוכר, חותכים לאורך הרצוי בעזרת מספריים ויוצרים צורה של קשר.

תודה! אתה מוזמן לשתף את הסרטון עם חבריך!

לא אהבת את הסרטון הזה. תודה על שהבעת את דעתך!

565 צפיות
מחפש מטפל בתחום? כנס לאינדקס מטפלים ויועצים מומלצים מבית אלטרנטיבלי
הקלד שם, או לחץ כאן