נצפו לאחרונה

קרין גורן - בראוניז שוקולד תפוז

כמות: תבנית בראוניז מלבנית (רצוי עם תחתית נשלפת)

4 ביצים
2 כוסות סוכר (400 גרם)
200 גרם שוקולד מריר Cote d'Or בטעם תפוז
200 גרם חמאה מלוחה
1 כוס קמח (140 גרם)
תרסיס שמן פאם קנולה

1. במיקסר מקציפים ביצים וסוכר 2 דקות במהירות מקסימלית, לתערובת אוורירית וצהבהבה.
2. במיקרוגל ממיסים שוקולד מריר-תפוז וחמאה מלוחה. טורפים לאיחוד.
3. מוסיפים את תערובת השוקולד למיקסר ומקציפים לאיחוד. מוסיפים קמח ומקציפים לאיחוד.
4. משטחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה משומן ואופים ב-180 מעלות 25-20 דקות, רק עד שנוצרים סדקים בהיקף.
5. מצננים לגמרי לפני שפורסים. שומרים במקרר או בטמפ' החדר. הבראוניז טעימים חמים או קרים - לשדרוג, אפשר להגיש עם כדור גלידה או סירופ שוקולד.

תודה! אתה מוזמן לשתף את הסרטון עם חבריך!

לא אהבת את הסרטון הזה. תודה על שהבעת את דעתך!

609 צפיות
מחפש מטפל בתחום? כנס לאינדקס מטפלים ויועצים מומלצים מבית אלטרנטיבלי
הקלד שם, או לחץ כאן