נצפו לאחרונה

קרין גורן - עוגות שוקולד אישיות

10 קעריות עוגה

לקעריות עוגה:
1 כוס אבקה להכנת שוקו חם
1 כוס סוכר (200 גרם)
1 כוס קמח תופח (או כוס קמח רגיל + כפית אבקת אפייה) (140 גרם)
4 ביצים
1 כוס שמן (240 מ"ל)
1/2 כוס מים (120 מ"ל)
תרסיס שמן פאם בטעם קנולה

מחממים תנור ל-170 מעלות.
בקערה טורפים שוקולית, סוכר וקמח תופח (לפיזור אחיד ואוורור). בקערה נפרדת טורפים ביצים, שמן ומים. מוזגים לקערת היבשים וטורפים לאיחוד (התערובת תהיה נוזלית מאוד, וזה בסדר). משמנים היטב תבנית להכנת קעריות עוגה ומפזרים סוכר, לחילוץ קל ונוח. מוזגים את בלילת העוגה (בעזרת מצקת או קנקן, ואפשר גם כלי למזיגת פנקייק) לשקעים משומנים, עד 3/4 גובה. אופים כ-15 דקות עד שהעוגה קפיצית למגע. מצננים מעט והופכים את העוגות החוצה. משתמשים בתור קערה למילוי גלידה, או מוס, או קצפת ופירות.

תודה! אתה מוזמן לשתף את הסרטון עם חבריך!

לא אהבת את הסרטון הזה. תודה על שהבעת את דעתך!

671 צפיות
מחפש מטפל בתחום? כנס לאינדקס מטפלים ויועצים מומלצים מבית אלטרנטיבלי
הקלד שם, או לחץ כאן