נצפו לאחרונה

מתכון לעוגת שוקולד בצורת מרבה רגליים - סודות מתוקתקים עם קרין גורן

מה קורה כשכדורי שוקולד אהובים פוגשים תבנית בצורת זחל - רינוח מגניב בצורת מרבה רגליים
FOODY – מיזם התוכן הקולינרי של ישראל עם כל המתכונים, הכתבות, הטכניקות, הסרטונים השפים והבלוגרים הכי טובים שיש במקום אחד.
בואו לבקר אותנו באתר: https://foody.co.il/
עשו לנו לייק בפייסבוק: https://www.facebook.com/FoodyIL/
עקבו אחרינו באינסטגרם: https://www.instagram.com/foody_israel/

תבנית הזחל האהובה עליי משמשת אותי גם לאפייה, גם להקפאת גלידות, וגם להכנת כדורי שוקולד בצורת מרבה רגליים. אפשר אפילו לקשט עם בייגלה וסוכריות. יוצא מקסים, נכון?!

3/4 כוס חלב
3 כפות סוכר
100 גרם חמאה, חתוכה לקוביות
200 גרם שוקולד מריר, שבור לקוביות
1 שרוול ביסקוויטים (250 גרם)
אם רוצים: מקלות בייגלה, קוקוס וסוכריות, לקישוט.
בסיר מחממים חלב וסוכר תוך כדי ערבוב עד להמסת הסוכר (לא מרתיחים).
מוסיפים חמאה ושוקולד ומחממים תוך כדי ערבוב עד להמסה. מסירים מהאש.
מרסקים ביסקוויטים לשברים קטנים (במכות מערוך - לא חייבים לחלץ מהשקית לפני ששוברים, פשוט מכים על האריזה מבחוץ).
מוסיפים את שברי הביסקוויטים לתערובת השוקולד ומערבבים היטב.
ממלאים תבנית משומנת בתערובת ודוחסים. מעבירים למקפיא להתקשות (כשעתיים).

בתאבון,

תודה! אתה מוזמן לשתף את הסרטון עם חבריך!

לא אהבת את הסרטון הזה. תודה על שהבעת את דעתך!

565 צפיות
מחפש מטפל בתחום? כנס לאינדקס מטפלים ויועצים מומלצים מבית אלטרנטיבלי
הקלד שם, או לחץ כאן