נצפו לאחרונה

קרין גורן סודות מתוקתקים - פרפה חלבה שגונב את ההצגה

הפרפה הזה עשוי רק מ-3 מרכיבים – שמנת מתוקה, חלב מרוכז וחלבה. כמה פשוט ככה טעים. הרוטב- טחינה גולמית וסילאן, להדגשת הטעם. הקישוט- עוד קצת פירורי חלבה ששמרנו בצד, או "שערות" חלבה. והקינוח כולו יפהפה, עשיר ומפנק - חגיגה מושלמת לאוהבי החלבה.

2 "זחלים"(תבניות סיליקון מעוצבות) או 1 תבנית אינגליש קייק

לפרפה:
2 מיכלים שמנת מתוקה (500 מ"ל)
1 פחית חלב מרוכז (כ-400 גרם)
300 גרם חלבה אחווה
תרסיס שמן פאם קנולה

להגשה:
2 כפות טחינה אחווה
2 כפות סילאן

1. במיקסר מקציפים שמנת מתוקה לקצפת יציבה.
2. מוסיפים חלב מרוכז ומקציפים לאט לאיחוד.
3. מפוררים חלבה, מוסיפים למיקסר ומקציפים לאט לאיחוד.
4. משטחים את התערובת בתבנית סיליקון משומנת, עוטפים בניילון נצמד או נייר כסף ומקפיאים למשך הלילה (מינימום 4 שעות).
5. מחלצים את הפרפה הקפוא מהתבנית, מניחים על צלחת הגשה ומקשטים: מטפטפים טחינה וסילאן ביד חופשית. מגישים קפוא.

בתאבון!

תודה! אתה מוזמן לשתף את הסרטון עם חבריך!

לא אהבת את הסרטון הזה. תודה על שהבעת את דעתך!

1,254 צפיות
מחפש מטפל בתחום? כנס לאינדקס מטפלים ויועצים מומלצים מבית אלטרנטיבלי
הקלד שם, או לחץ כאן