נצפו לאחרונה

מתכונים ברשת - סודות מתוקתקים עם קרין גורן - בחושה מייפל

את בואה של שנה עברית חדשה, כידוע, נהוג לחגוג באכילת עוגות דבש. אבל האם שמתם לב שבשקט בשקט הפך גם סירופ המייפל לסוג של סמל לחג? בגלל האיסור לתת דבש לתינוקות עד גיל שנה לפחות, בהרבה פעוטונים, ובעקבותיהם במשפחות עם ילדים צעירים, מכינים כתחליף עוגות מייפל.
נסו למשל את העוגה הזהובה ונוטפת המתיקות הזו – אחותה החמודה של עוגת הדבש המהירה שלי אם דווקא אין ילדים בקהל, אפשר לשדרג בתוספת של כוס שברי פקאנים.


עוגה בתבנית קוגלהוף בקוטר 24 ס"מ
4 ביצים
1 כוס סוכר (200 גרם)
1 כוס סירופ מייפל (ועוד קצת מייפל, לזילוף אחרי האפייה)
1 כוס שמן (240 מ"ל)
½ 2 כוסות קמח תופח (350 גרם)
1 כוס מים רותחים (240 מ"ל)
תרסיס שמן פאם קנולה


1.במיקסר מקציפים ביצים וסוכר 10 דקות במהירות מקסימלית. מוסיפים כוס סירופ מייפל ושמן ומקציפים קצרות לאיחוד.
2.מנפים פנימה גבוהה. מוסיפים לאט שמן תוך כדי הקצפה.
3.מוסיפים קמח תופח ומקציפים לאט עד שאין גושים.
4.עוצרים את פעולת המיקסר, מוסיפים מים רותחים בבת אחת ובזהירות, ומקציפים לאט לאיחוד.
5.מוזגים לתבנית קוגלהוף משומנת ואופים ב-160 מעלות 55 דקות, להזהבה. מצננים. מחלצים ומזלפים מייפל מעל.


עקבו אחרינו גם בפייסבוק: https://www.facebook.com/matkonimbareshet

בקרו אותנו במתחם התוכן ב-ynet: https://www.ynet.co.il/home/0,7340,L-12426,00.html

רוצים לקבל עדכון על מתכונים חדשים? לחצו subscribe בראש העמוד

תודה! אתה מוזמן לשתף את הסרטון עם חבריך!

לא אהבת את הסרטון הזה. תודה על שהבעת את דעתך!

576 צפיות
מחפש מטפל בתחום? כנס לאינדקס מטפלים ויועצים מומלצים מבית אלטרנטיבלי
הקלד שם, או לחץ כאן