נצפו לאחרונה

מתכונים ברשת - סודות מתוקתקים עם קרין גורן - בראוניז ממולא אוריאו

את הבראוניז האלה אני אופה בתבנית חלוקה, שמכינה לי פרוסות חתוכות מראש. פתרון מומלץ במיוחד בבתים שבהם יש "בעלי חוש צדק מפותח", שתמיד חוששים שהמנה שלהם קטנה מהאחרות. וכדי לשמור על שוויון גם בתוספות, אני מחביאה בכל פרוסה קוביית שוקולד ממולא אוריאו (יאמי!).

כמות: תבנית מלבנית 27X33 ס"מ, רצוי עם חלוקה למנות
150 גרם שוקולד מילקה אקסטרה קקאו (מריר)
150 גרם חמאה מלוחה (או רגילה + 1/2 כפית מלח)
3 ביצים, בטמפ' החדר
1/2 1 כוסות סוכר (300 גרם)
3/4 כוס קמח (100 גרם)
תרסיס שמן פאם קנולה

למילוי –שוקולד מילקה ממולא אוריאו (כ-150 גרם)

1.מחממים תנור ל-180 מעלות. מכינים תבנית מרופדת בנייר אפייה משומן בתרסיס שמן פאם. משמנים גם את חלק המתכת לחלוקת הבראוניז למנות.
2.ממיסים במיקרוגל שוקולד וחמאה.
3. במיקסר מקציפים ביצים וסוכר במשך 2 דקות עד שהתערובת מעלה קצת קצף. מוסיפים פנימה את תערובת השוקולד ומקציפים קצרות לאיחוד. מוסיפים קמח ומקציפים לאט לאיחוד.
4.משטחים בתבנית ומניחים מעל את הפרדת המתכת המשומנת. מטביעים בכל מנה קוביית שוקולד ממולאת אוריאו.
5.אופים 25-20 דקות, עד שהבראוניז מתחילים להיסדק.

עקבו אחרינו גם בפייסבוק: https://www.facebook.com/matkonimbareshet

בקרו אותנו במתחם התוכן של ynet : https://www.ynet.co.il/home/0,7340,L-12426,00.html

רוצים לקבל עדכון על מתכונים חדשים? לחצו subscribe בראש העמוד

תודה! אתה מוזמן לשתף את הסרטון עם חבריך!

לא אהבת את הסרטון הזה. תודה על שהבעת את דעתך!

527 צפיות
מחפש מטפל בתחום? כנס לאינדקס מטפלים ויועצים מומלצים מבית אלטרנטיבלי
הקלד שם, או לחץ כאן