נצפו לאחרונה

מתכונים ברשת - סודות מתוקתקים עם קרין גורן - סופגניות אוריאו שחיתות

ככה מכינים סופגניות בלי לעבוד קשה. בלי בצק שמרים, בלי להתפיח או להכין כדורי בצק. ויש בפנים גם הפתעה - עוגיית אוריאו מצופה שוקולד מתמוסס...

1 ביצה
1 גביע שמנת חמוצה (200 מ"ל)
4 שקיות סוכר וניל (40 גרם)
1 כוס קמח תופח (140 גרם)
1 חבילה עוגיות אוריאו מצופות שוקולד חלב (לשמור במקפיא לפחות שעה לפני ההכנה)
תרסיס שמן פאם קנולה

צריך גם: שמן לטיגון עמוק

1. בקערה טורפים ביצה, שמנת חמוצה וסוכר וניל. מוסיפים קמח תופח וטורפים עד שאין גושים. מכסים בניילון נצמד ומניחים בצד ל-5 דקות, להסמכה.
2. בסיר מחממים שמן לטיגון עמוק.
3. משמנים כף גלידה קפיצית גדולה. ממלאים את הכף עד חצי הגובה בתערובת, משקעים פנימה עוגייה קפואה אחת ומכסים בתערובת למילוי הכף.
4. הופכים ולוחצים את קפיץ כף הגלידה מעל השמן החם (הסופגניה תתנתק ותיפול לשמן. זהירות! חם!). מטגנים להזהבה מכל הכיוונים (זה אמור לקחת כ-3-4 דקות. אם הסופגניות משחימות מהר מדי, מנמיכים קצת את האש). מוציאים לצלחת עם נייר סופג.
5. מגישים חם. הסופגניות טעימות ויפות כמו שהן, אבל אפשר כמובן לפזר מעט אבקת סוכר, למראה יותר מסורתי.

עקבו אחרינו בפייסבוק: https://bit.ly/matkonimbareshet

בקרו אותנו במתחם התוכן ב- ynet :
https://bit.ly/carinynet

רוצים לקבל עדכון על מתכונים חדשים? לחצו subscribe בראש העמוד

תודה! אתה מוזמן לשתף את הסרטון עם חבריך!

לא אהבת את הסרטון הזה. תודה על שהבעת את דעתך!

329 צפיות
מחפש מטפל בתחום? כנס לאינדקס מטפלים ויועצים מומלצים מבית אלטרנטיבלי
הקלד שם, או לחץ כאן