נצפו לאחרונה

מתכונים ברשת - סודות מתוקתקים עם קרין גורן - בסבוסה סולת אוורירית כמו ענן

בסבוסה אוורירית כזאת עוד לא טעמתם. היא רכה ואוורירית ונמסה בפה כמו ענן. ושלא כמו מתכון הבסבוסה שפרסמתי בספר, היא גם מראש פרווה.
אני כל כך אוהבת אותה שכופפתי למענה טיפה את החוקים, וכללתי אותה בפרויקט הזה אפילו שהיא מכילה טיפה יותר מ-5 רכיבים...

כמות: תבנית מלבנית 27X33 ס"מ (רצוי עם תחתית נשלפת)

לעוגה:
6 ביצים
1 כוס סוכר (200 גרם)
1 כוס שמן (240 מ"ל)
1 כוס מים (240 מ"ל)
2 כוסות סולת (320 גרם)
1 כוס קמח תופח (140 גרם)
תרסיס שמן פאם קנולה

לסירופ:
½1 כוסות סוכר (300 גרם)
2 כוסות מים (480 מ"ל)
רק אם רוצים: מיץ מ-1/2 לימון + כמה טיפות מי זהר

1. במיקסר מקציפים ביצים וכוס סוכר במהירות גבוהה 10 דקות.
2.מוסיפים שמן וכוס מים תוך כדי הקצפה. עוצרים את המיקסר, מוסיפים סולת וקמח תופח ומקציפים לאט לאיחוד.
3.משטחים בתבנית משומנת בתרסיס שמן פאם ואופים ב-180 מעלות 35 דקות, להשחמה.
4. בינתיים מבשלים בסיר על אש בינונית ½1 כוסות סוכר ו-2 כוסות מים 10 דקות, לסירופ סמיך.
אפשר לתבל בלימון/מי זהר. מצננים.
5.מוזגים מעל העוגה החמה את כל הסירופ שהתקרר (זה בסדר גם אם הוא עדיין חם). מצננים שעה בטמפ' החדר, פורסים ומגישים.



עקבו אחרינו גם בפייסבוק: https://www.facebook.com/matkonimbareshet

בקרו אותנו במתחם התוכן ב- ynet:
https://www.ynet.co.il/home/0,7340,L-12426-118753,00.html#originGroupId=3116359-0

רוצים לקבל עדכון על מתכונים חדשים? לחצו subscribe בראש העמוד

תודה! אתה מוזמן לשתף את הסרטון עם חבריך!

לא אהבת את הסרטון הזה. תודה על שהבעת את דעתך!

510 צפיות
מחפש מטפל בתחום? כנס לאינדקס מטפלים ויועצים מומלצים מבית אלטרנטיבלי
הקלד שם, או לחץ כאן