נצפו לאחרונה

מתכונים ברשת - סודות מתוקתקים עם קרין גורן - 'טעמ' לוטוס תוצרת בית

חטיפי שוקולד-קרמל עם פצפוצי אורז, ללא אפייה, שיוצרים יחד בפה שילוב מופלא בין קראנצ'יות להתמוססות...
המראה המקצועי מגיע מתבנית סילקון ייעודיות, כך שאין צורך בכישורי עיצוב (פשוט מהדקים פנימה תערובת, מקפיאים ומחלצים).

כ-20 חטיפים בתבנית סיליקון מיוחדת

200 גרם שוקולד מילקה חלב פצפוצים ואגוזים
100 גרם שוקולד מילקה אקסטרה קקאו (מריר)
1/2 כפית אבקת נס קפה
1/4 כוס ממרח לוטוס קראנץ'
1/2 1 כוסות פצפוצי אורז


1.ממיסים במיקרוגל שוקולד חלב, שוקולד מריר, נס קפה וממרח לוטוס.
2.מערבבים פנימה פצפוצי אורז.
3.ממלאים בתבנית סיליקון לחטיפי שוקולד ומהדקים.
4.מכסים בניילון נצמד ומעבירים לקירור להתקשות (שעה במקפיא או שעתיים-שלוש במקרר).
5.מחלצים את החטיפים בלחיצה ומניחים על צלחת הגשה. אם רוצים, מקשטים כל חטיף: בעזרת כפית מטפטפים פסי ממרח לוטוס חלק או שוקולד חלב מומס. מגישים קר.

עקבו אחרינו גם בפייסבוק: https://www.facebook.com/matkonimbareshet

בקרו אותנו במתחם התוכן ב-ynet: https://www.ynet.co.il/home/0,7340,L-12426,00.html

רוצים לקבל עדכון על מתכונים חדשים? לחצו subscribe בראש העמוד

תודה! אתה מוזמן לשתף את הסרטון עם חבריך!

לא אהבת את הסרטון הזה. תודה על שהבעת את דעתך!

732 צפיות
מחפש מטפל בתחום? כנס לאינדקס מטפלים ויועצים מומלצים מבית אלטרנטיבלי
הקלד שם, או לחץ כאן