מתכונים ברשת - סודות מתוקתקים עם קרין גורן - עוגת ספוג תפוזים

הממ... עוגת ספוג תפוזים כמו של הסבתות... איזה כיף להכין תה חם בחורף ולהגיש לידו פרוסת עוגה כזו... וכמה קל להכין אותה!
אמנם אנחנו מלכלכים את המיקסר לכבודה, אבל אני מבטיחה שמקציפים את הביצים שלמות בלי להפריד אותן.

כמות: תבנית קוגלהוף 24 ס"מ

4 ביצים
½ 1 כוסות סוכר (300 גרם)
3/4 כוס שמן
2 תפוזים גדולים (לקליפה+ מיץ. צריך כוס מיץ. אם מתקבל פחות מיץ מהתפוזים - משלימים כמות עם מים)
2 כוסות קמח תופח (280 גרם)
תרסיס שמן פאם קנולה

1. במיקסר מקציפים ביצים וסוכר 10 דקות במהירות מקסימלית.
2.מוזגים פנימה שמן לאט, תוך כדי הקצפה
3.מגרדים קליפת תפוז וסוחטים מיץ – אם מתקבלת פחות מכוס של מיץ, משלימים לכוס מידה בתוספת מים. מוסיפים לקערת המיקסר תוך כדי הקצפה איטית.
4.מוסיפים קמח ומקציפים לאיחוד.
5.מוזגים לתבנית משומנת בשמן פאם ואופים ב-160 מעלות 45 דקות, להשחמה והתייצבות (עד שקיסם יוצא יבש).

עקבו אחרינו גם בפייסבוק: https://www.facebook.com/matkonimbareshet

בקרו אותנו במתחם התוכן בynet :
- https://www.ynet.co.il/home/0,7340,L-12426-118747,00.html#originGroupId=3116359-0


רוצים לקבל עדכון על מתכונים חדשים? לחצו subscribe בראש העמוד

תודה! אתה מוזמן לשתף את הסרטון עם חבריך!

לא אהבת את הסרטון הזה. תודה על שהבעת את דעתך!

569 צפיות
מחפש מטפל בתחום? כנס לאינדקס מטפלים ויועצים מומלצים מבית אלטרנטיבלי
הקלד שם, או לחץ כאן