נצפו לאחרונה

מתכון לעוגת וופל בלגי עם מייפל - סודות מתוקתקים עם קרין גורן

עוגה פשוטה להכנה, ללא אפייה, בה וופל בלגי משולב בשכבות עם קצפת וסירופ מייפל
FOODY – מיזם התוכן הקולינרי של ישראל עם כל המתכונים, הכתבות, הטכניקות, הסרטונים השפים והבלוגרים הכי טובים שיש במקום אחד.
בואו לבקר אותנו באתר: https://foody.co.il/
עשו לנו לייק בפייסבוק: https://www.facebook.com/FoodyIL/
עקבו אחרינו באינסטגרם: https://www.instagram.com/foody_israel/

כמות: תבנית מלבנית קטנה 20X30 ס"מ
2 מיכלים שמנת מתוקה (500 מ"ל)
1 כוס חלב (240 מ"ל)
1 חבילה אינסטנט פודינג וניל (80 גרם)
1 כוס סירופ מייפל + 1/2 כוס מים רותחים
2 חב' וופל בלגי קנוי (או 18 יח' תוצרת בית)
תרסיס שמן פאם קנולה

1. במיקסר מקציפים שמנת מתוקה, חלב ואינסטנט פודינג לקרם רך.
2. בנפרד מערבבים סירופ מייפל ומים רותחים.
3. מניחים וופלים בתחתית תבנית משומנת בתרסיס שמן ומטפטפים מעל שליש מכמות המייפל החם, להרטבה. מורחים מעל מחצית מהקרם.
4. מכסים בוופלים, מטפטפים מעל שליש מכמות המייפל החם. מכסים בקרם שנשאר, מכסים בוופלים ומטפטפים מעל את השליש הנותר מהמייפל החם.
5. מכסים ומעבירים למקרר לשעתיים. אם רוצים, מקשטים מעל לפני ההגשה (במייפל, בסירופ שוקולד, פירורי עוגיות וכו'). מגישים קר.

תודה! אתה מוזמן לשתף את הסרטון עם חבריך!

לא אהבת את הסרטון הזה. תודה על שהבעת את דעתך!

536 צפיות
מחפש מטפל בתחום? כנס לאינדקס מטפלים ויועצים מומלצים מבית אלטרנטיבלי
הקלד שם, או לחץ כאן