נצפו לאחרונה

קרין גורן - שוקולד לבן

גלידת גבינה-פירורים בשוקולד לבן
קינוח מעוצב של גלידת גבינה-פירורים, בציפוי שוקולד לבן. אני אוהבת להכין את הקינוח הזה בתבניות סיליקון אישיות, למשל של מיני-עוגת-קומות או של שושנים, אבל אפשר להשתמש גם בתבנית סיליקון גדולה, בתנאי שהיא בלי הרבה פיתוחים עמוקים (אחרת חילוץ העוגה בשלמותה יהפוך למשימה בלתי אפשרית). לשדרוג, אפשר לשדך לעוגות תחתית של עוגה או מרנג, או סתם לשמור קצת מפירורי העוגיות לפיזור מעל השקעים המלאים (אחרי ההקפאה והחילוץ, שכבת הפירורים שתשמש כתחתית).


תבניות שקעים אישיים מסיליקון - בצורת שושנים או עוגות קומות אישיות

300 גרם שוקולד לבן
2 מיכלים שמנת מתוקה (500 מ"ל)
1 פחית חלב ממותק מרוכז (כ-400 גרם)
1 מיכל גבינת שמנת ניו יורק 30% גד (200 גרם)
1 שרוול עוגיות קרמל לוטוס (250 גרם)

במיקרוגל ממיסים שוקולד לבן.
מברישים את פנים תבנית הסיליקון בשוקולד הלבן המומס, באופן אחיד ונדיב. מקפיאים 10 דקות להתקשות.
אם השכבה לא מספיק עבה - מברישים שכבה נוספת ומקפיאים.
במיקסר מקציפים יחד את שמנת מתוקה, חלב מרוכז וגבינת שמנת לקצפת רכה ואחידה.
שוברים במערוך את העוגיות לפירורים גסים ומערבבים בעדינות פנימה.
ממלאים את שקעי הסיליקון בתערובת ומחזירים למקפיא למשך הלילה, עד שהגלידה מוצקה לגמרי.
מוציאים מהמקפיא, הופכים על צלחת הגשה (או אם רוצים להשקיע ממש - על תחתית מרנג או עוגה), ולוחצים בעדינות על התבנית הגמישה לחילוץ הקינוחים.
מניחים 10-5 דקות, לריכוך חלקי, ומגישים.

תודה! אתה מוזמן לשתף את הסרטון עם חבריך!

לא אהבת את הסרטון הזה. תודה על שהבעת את דעתך!

889 צפיות
מחפש מטפל בתחום? כנס לאינדקס מטפלים ויועצים מומלצים מבית אלטרנטיבלי
הקלד שם, או לחץ כאן