נצפו לאחרונה

עוגת עריסה (סולת) של שף קונדיטור מיקי שמו, ערוץ האוכל

עוגת עריסה (סולת)

מרכיבים

לעוגה
1/2 קילוגרם סולת
1/4 קילוגרם קמח
1 כפית קורנפלור
3/4 חבילת מרגרינה
1/2 שקית אבקת אפייה
1/4 כוס סוכר
2 שקיות אבקת וניל
1 כוס לבן או חלב
שקדים שלמים, לקישוט

לסירופ
1/2 קילוגרם סוכר
1/2 כוס מים
2 כפות מי ורדים
1 כף מיץ לימון

אופן ההכנה

העוגה
מערבבים את כל המרכיבים יחד בידיים. מוסיפים את הלבן/חלב תוך כדי עבודת הלישה.
יוצקים את התערובת לתבנית אפייה של תנור ביתי ומפזרים מעל את השקדים.
אופים בתנור שחומם מראש ל-170 מעלות למשך 40-35 דקות, עד שהעוגה מזהיבה.

הסירופ
מביאים את מרכיבי הסירופ לסף רתיחה. מוסיפים את מי הוורדים והלימון.
יוצקים את הסירופ על העוגה החמה (אין כל צורך שגם הסירופ יהיה חם).

תודה! אתה מוזמן לשתף את הסרטון עם חבריך!

לא אהבת את הסרטון הזה. תודה על שהבעת את דעתך!

564 צפיות
מחפש מטפל בתחום? כנס לאינדקס מטפלים ויועצים מומלצים מבית אלטרנטיבלי
הקלד שם, או לחץ כאן