עוגת פקאן לוטוס של מעין צדוק, אופת הבית של ערוץ האוכל

2 תבניות אינגליש קייק
לתחתית:
200 גרם פקאן סיני מסוכר
50 גרם חמאה
למלית:
2 מיכלים של שמנת מתוקה
חצי כוס חלב
1 אינסטנט פודינג וניל
250 גרם גבינה לבנה 9%
לרוטב:
צנצנת לוטוס קראנצ׳
חבילת שוקולד לבן

אופן ההכנה:
במעבד מזון טוחנים דק את הפקאן הסיני
במקביל ממיסים במיקרו את החמאה
מערבבים ביחד ומשטחים על גבי 2 תבניות אינגליש קייק
מכניסים למקפיא ל20 דק
לבינתיים מקציפים במיקסר 2 שמנת מתוקה, חצי כוס חלב ו1 אינסטנט פודינג וניל עד לקבלת קצפת יציבה. בעזרת לקקן מקפלים בעדינות את הגבינה הלבנה לתערובת.
מוציאים את התבניות מהפריזר ושופכים מעליהן שווה בשווה את בלילת העוגה.
מקפיאים ל5 שעות.
מוציאים את העוגות מהמקפיא ומחממים בקערה קטנה כ5-6 כפות לוטוס במיקרו (בפולסים של 10 שניות) עד לקבלת מרקם נוזלי יחסית. שופכים באופן שווה מעל העוגות.
מחממים במיקרו 3/4 חבילה שוקולד לבן (בפולסים של 10 שניות) ובעזרת כף מזגגים מעל העוגה.
מכניסים למקפיא לכמה שעות/לילה
אם רוצים מרקם של קרם מוציאים את העוגה שעה לפני ההגשה, אם רוצים מרקם של גלידה מוציאים 15 דק לפני ההגשה.
בתיאבון!

תודה! אתה מוזמן לשתף את הסרטון עם חבריך!

לא אהבת את הסרטון הזה. תודה על שהבעת את דעתך!

558 צפיות
מחפש מטפל בתחום? כנס לאינדקס מטפלים ויועצים מומלצים מבית אלטרנטיבלי
הקלד שם, או לחץ כאן