מאפינס צימוקים ואגוזי פקאן של מיקי שמו מתוך התכנית 'מאפים ומתוקים', ערוץ האוכל

מרכיבים

למאפינס
200 גרם שמנת חמוצה
2 ביצים
80 מ"ל שמן קנולה
קליפה מגוררת מ-1/4 תפוז
1 כפית תמצית וניל
280 גרם קמח
150 גרם סוכר
5 גרם אבקת אפייה
1/4 כפית אבקת סודה לשתייה
100 גרם צימוקים
1/2 כוס אגוזי פקאן קלויים וקצוצים דק

לקישוט
1/3 כוס אגוזי פקאן שבורים גס

אופן ההכנה
מערבבים בקערה שמנת חמוצה,ביצים, שמן, קליפת תפוז ותמצית וניל.
מערבבים בקערה נפרדת קמח, סוכר, אבקת אפייה ואבקת סודה לשתייה.
מאחדים את שתי התערובות יחד עם הצימוקים והאגוזים ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
יוצקים את התערובת לתבנית שקעים משומנת עד 2/3 מגובה המאפינס ומפזרים מעל אגוזים.
אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות כ-15 דקות עד להזהבה.
שומרים מחוץ למקרר עד 5 ימים.

תודה! אתה מוזמן לשתף את הסרטון עם חבריך!

לא אהבת את הסרטון הזה. תודה על שהבעת את דעתך!

660 צפיות
מחפש מטפל בתחום? כנס לאינדקס מטפלים ויועצים מומלצים מבית אלטרנטיבלי
הקלד שם, או לחץ כאן