נצפו לאחרונה

עוגת אוכמניות ואגוזי מלך, מתוך 'מיקי שמו עושה בית ספר' - עונה 2: פרק 2

להגשה בכוסות אישיות/ 2 עוגות בגודל: 30X10 ס"מ

חומרי הגלם:
1 ק"ג בצק עלים מופשר לפי הוראות היצרן
אבקת סוכר לפידור

לקרם אנגלז:
250 גרם חלב
250 מ"ל שמנת מתוקה
6 חלמונים
50 גרם סוכר
1 מקל וניל ( חצוי ומגורר)
250 גרם גבינת מסקרפונה
1 צנצנת חמאת בוטנים

לקישוט:
100 גרם בוטנים מלוחים
אבקת סוכר

אופן ההכנה:
אפיית הבצק:
מחממים תנור ל- 180 מעלות.
משמנים נייר אפייה במעט תרסיס שמן בטעם חמאה ומניחים את הבצק בתבנית.
מחוררים בעזרת מזלג ואופים 25 דקות.
מפזרים אבקת סוכר ואופים שוב כ- 3 דקות נוספות בתנור שחומם מראש ל – 230 מעלות.
קרם אנגלז:
מרתיחים חלב, שמנת ומקל וניל. בקערה נפרדת מערבבים חלמונים וסוכר.
עורכים השוואת טמפרטורה וממשיכים לבשל עד להסמכה קלה. מקררים היטב.
הרכבת המילפיי:
מקציפים את הקרם שהתקרר עם גבינת המסקרפונה, עד לקבלת קציפה יציבה ומעבירים לשק זילוף. מחלקים כל עלה בצק אפוי ל-3 חלקים שווים. מניחים פס בצק עלים אפוי ומזלפים קרם מסקרפונה בשכבה אחידה. מניחים מעל 2 כפיות חמאת בוטנים וחוזרים על הפעולה עם הקרם וחמאת הבוטנים. בוזקים אבקת סוכר, מעטרים בבוטנים מלוחים ומגישים.
להרכבת המילפיי בכוס יש להניח שכבות שכבות של: קרם מסקרפונה ומעליו לפזר שברי בצק עלים וחמאת בוטנים. לעטר באבקת סוכר ובוטנים מלוחים ולהגיש.

תודה! אתה מוזמן לשתף את הסרטון עם חבריך!

לא אהבת את הסרטון הזה. תודה על שהבעת את דעתך!

346 צפיות
מחפש מטפל בתחום? כנס לאינדקס מטפלים ויועצים מומלצים מבית אלטרנטיבלי
הקלד שם, או לחץ כאן