נצפו לאחרונה

פיאמונטה עוגת אגוזי לוז ופטל, מתוך מיקי שמו עושה בית ספר עונה 2: פרק 3

חומרי הגלם:
לקייק אגוזי לוז:
3 חלבונים ( 80 גרם)
1/3 כוס סוכר ( 80 גרם)
2 ביצים ( 130 גרם)
3 חלמונים ( 50 גרם)
3/4 כוס סוכר ( 180 גרם)
3/4 1 כוס אבקת אגוזי לוז ( 220 גרם)
110 גרם חמאה מומסת
1/3 כוס קמח ( 50 גרם)
100 גרם פטל קפוא ( אדום/ שחור)
100 גרם חלבה קצוצה גס
150 גרם ממרח קרמל קרנץ (מחומם קלות)
לקציפה:
375 גרם שמנת מתוקה
50 גרם גבינת מסקרפונה
גרידה מ-1/2 לימון
70 גרם אבקת סוכר
מקל וניל חצוי ומגורר
לקישוט:
פטל מיובש
מטבעות שוקולד
זסט לימון
אופן הכנה:
קייק אגוזי הלוז:
מקציפים חלבונים וסוכר לקצף יציב.
מערבבים בקערה רחבה ביצים, חלמונים, סוכר, אבקת אגוזי לוז וקמח.
מוסיפים את החמאה המומסת וממרח הקרמל ומקפלים את קצף החלבונים.
מעבירים לשק זילוף ומזלפים ל- 2 מסגרות.
מפזרים פטל וחלבה ואופים ב- 160 מעלות כ- 20 דקות עד להזהבה קלה. מצננים.
הקצפת:
מקציפים את כל חומרי הגלם לקציפה יציבה ומעבירים לשק זילוף עם פיית "סנט הונורה".
מורחים שכבה של ממרח הקרמל על גבי קייק אגוזי הלוז- פטל ומזלפים לאורך את הקציפה הלבנה.
מעטרים בפטל מיובש, מטבעות שוקולד וזסט לימון ומגישים.

תודה! אתה מוזמן לשתף את הסרטון עם חבריך!

לא אהבת את הסרטון הזה. תודה על שהבעת את דעתך!

366 צפיות
מחפש מטפל בתחום? כנס לאינדקס מטפלים ויועצים מומלצים מבית אלטרנטיבלי
הקלד שם, או לחץ כאן