חטיפי פצפוצי אורז ושוקולד לבן מתוך 'מיקי שמו אופה מהלב' , ערוץ האוכל

כמות: לתבנית בגודל 27*17


החומרים:
200 גרם שוקולד לבן
100 גרם ממרח שוקולד נוגט לבן "השחר"
150 גרם פצפוצי אורז
50 גרם שביבוני וופל


אופן הכנה:
1. ממיסים את השוקולד הלבן בבן מארי ומסירים מהאש, אך משאירים את קערת הזכוכית על הסיר עם המים.
2. מוסיפים את ממרח הנוגט עד לקבלת קרם אחיד.
3. משלבים פנימה בהדרגה פצפוצי אורז ושביבוני וופל, ומערבבים היטב עד שכל התערובת נעטפת בקרם הלבן.
4. מוזגים לתבנית בגודל 17*27 ס"מ ומכניסים למקפיא לכחצי שעה.
4. מוציאים מהמקפיא וחותכים לקוביות, מלבנים או מעוינים. מאחסנים במקרר.

תודה! אתה מוזמן לשתף את הסרטון עם חבריך!

לא אהבת את הסרטון הזה. תודה על שהבעת את דעתך!

1,632 צפיות
מחפש מטפל בתחום? כנס לאינדקס מטפלים ויועצים מומלצים מבית אלטרנטיבלי
הקלד שם, או לחץ כאן