נצפו לאחרונה

עוגת דבש בציפוי גלאסז' חום של מיקי שמו מתוך 'מיקי שמו אופה מהלב - מהדורת קיץ', ערוץ האוכל

מרכיבים
250 גרם מרציפן
5 ביצים
1/2 כוס סוכר חום כהה
1/2 כוס סוכר דמררה
½1 כוסות קמח תופח
200 מ"ל שמן קנולה
1/2 כוס דבש
לסירופ הדבש
1 כוס דבש
3/4 כוס מים
לציפוי הגלאסז'
1/2 כוס שמנת מתוקה
25 גרם חמאה
1/2 כוס סוכר חום
1/2 כוס אבקת סוכר
לעיטור
3 כפות שקדים מולבנים פרוסים

אופן ההכנה
1. מעבדים מרציפן וביצים עד לקבלת מסה אחידה.
2. מוסיפים את שני סוגי הסוכר ומקציפים עד לקבלת מסה אוורירית.
3. מוסיפים
את הקמח ואבקת האפייה ומערבבים קלות.
4. מוסיפים את החמאה /השמן ואת הדבש ומערבבים היטב.
5. אופים בתנור שחומם מראש ל- 160 מעלות כ- 45 דקות.
הסירופ:
6. מרתיחים את כל חומרי הסירופ ומצננים.
הגלאסג':
7. מרתיחים שמנת וחמאה.
8. מצננים קלות ומוסיפים את הסוכר החום ואבקת הסוכר. מקררים.
9. מקציפים עד לקבלת קרם יציב. מעבירים את המסה לשק זילוף.
הרכבה:
10. טובלים את העוגה בסירופ.
11. מזלפים את קרם הגלאסז' בעזרת צנתר "מסילת רכבת" , מעטרים בשקדים הפרוסים ומגישים.

תודה! אתה מוזמן לשתף את הסרטון עם חבריך!

לא אהבת את הסרטון הזה. תודה על שהבעת את דעתך!

549 צפיות
מחפש מטפל בתחום? כנס לאינדקס מטפלים ויועצים מומלצים מבית אלטרנטיבלי
הקלד שם, או לחץ כאן