נצפו לאחרונה

עוגת דבש בציפוי גלאסז' חום של מיקי שמו מתוך 'מיקי שמו אופה מהלב - מהדורת קיץ', ערוץ האוכל

מרכיבים
250 גרם מרציפן
5 ביצים
1/2 כוס סוכר חום כהה
1/2 כוס סוכר דמררה
½1 כוסות קמח תופח
200 מ"ל שמן קנולה
1/2 כוס דבש
לסירופ הדבש
1 כוס דבש
3/4 כוס מים
לציפוי הגלאסז'
1/2 כוס שמנת מתוקה
25 גרם חמאה
1/2 כוס סוכר חום
1/2 כוס אבקת סוכר
לעיטור
3 כפות שקדים מולבנים פרוסים

אופן ההכנה
1. מעבדים מרציפן וביצים עד לקבלת מסה אחידה.
2. מוסיפים את שני סוגי הסוכר ומקציפים עד לקבלת מסה אוורירית.
3. מוסיפים
את הקמח ואבקת האפייה ומערבבים קלות.
4. מוסיפים את החמאה /השמן ואת הדבש ומערבבים היטב.
5. אופים בתנור שחומם מראש ל- 160 מעלות כ- 45 דקות.
הסירופ:
6. מרתיחים את כל חומרי הסירופ ומצננים.
הגלאסג':
7. מרתיחים שמנת וחמאה.
8. מצננים קלות ומוסיפים את הסוכר החום ואבקת הסוכר. מקררים.
9. מקציפים עד לקבלת קרם יציב. מעבירים את המסה לשק זילוף.
הרכבה:
10. טובלים את העוגה בסירופ.
11. מזלפים את קרם הגלאסז' בעזרת צנתר "מסילת רכבת" , מעטרים בשקדים הפרוסים ומגישים.
הצג עוד
Play
Mute
00:00
Current Time 0:00
/
Duration Time 0:00
Remaining Time -0:00
Stream TypeLIVE
Loaded: 0%
Progress: 0%
0:00
Fullscreen
Playback Rate
    1
    Subtitles
    • subtitles off
    Captions
    • captions off
    Chapters
    • Chapters
    The video could not be loaded, either because the server or network failed or because the format is not supported.

    תודה! אתה מוזמן לשתף את הסרטון עם חבריך!

    לא אהבת את הסרטון הזה. תודה על שהבעת את דעתך!

    590 צפיות
    מחפש מטפל בתחום? כנס לאינדקס מטפלים ויועצים מומלצים מבית אלטרנטיבלי
    הקלד שם, או לחץ כאן