קנולי איטלקי של מיקי שמו מתוך 'מיקי שמו אופה מהלב - מהדורת קיץ'

קנולי איטלקי

החומרים:
לקנולי:
גליליות מוכנות מראש
לקרם הריקוטה האיטלקי:
600 גרם גבינת ריקוטה
180 גרם אבקת סוכר (מנופה)
1/2 כפיות תמצית וניל איכותית
50 גרם קליפות הדרים מסוכרות (לימון ותפוז)
80 גרם שוקולד צ'יפס
לקישוט:
200 גרם שוקולד מומס- מריר / חלב

אופן ההכנה:
1. מעבדים במיקסר עם "וו גיטרה" את גבינת הריקוטה כ-3 דקות עד לקבלת מסה חלקה.
2. מוסיפים את אבקת הסוכר המנופה וממשיכים לעבד עוד 4 דקות עד שהתערובת אוורירית.
3. מוסיפים את קליפות ההדרים המסוכרות והשוקולד צ'יפס.
4. מכסים בניילון נצמד ומקררים עד לשימוש.
5. להרכבה: מעבירים את המסה לשק זילוף וממלאים את הגליליות משני הצדדים.
6. מצפים בקצוות בשוקולד מריר מומס ומגישים.

תודה! אתה מוזמן לשתף את הסרטון עם חבריך!

לא אהבת את הסרטון הזה. תודה על שהבעת את דעתך!

764 צפיות
מחפש מטפל בתחום? כנס לאינדקס מטפלים ויועצים מומלצים מבית אלטרנטיבלי
הקלד שם, או לחץ כאן