נצפו לאחרונה

בייגלה אמריקאי של הקונדיטור מיקי שמו מתוך התכנית 'מאפים ומתוקים', ערוץ האוכל

מרכיבים

לבצק המקדים
3 כוסות קמח לחם
1 ו-1/4 כוסות מים
1/2 כפית מחוקה שמרית

לבצק הבייגל
1 ק"ג קמח לבן
2 כוסות מים קרים מאוד
1 כפית שמרית טרייה
1 כף מלח
בצק מקדים מוכן

אופן ההכנה

הבצק המקדים
מערבבים את כל חומרי הבצק המקדים במיקסר עם וו לישה במשך 2 דקות.
מעבירים את הבצק לקערה, מכסים בניילון נצמד ומשאירים 6 שעות בטמפרטורת המטבח.

בצק הבייגל
לשים את כל חומרי הבייגל, כולל הבצק המקדים 2 דקות במהירות איטית ו-4 דקות במהירות בינונית.
מעבירים את הבצק לקערה משומנת לחצי שעה.
מחלקים את הבצק ל-20 יחידות ונותנים להן מנוחה נוספת של 20 דקות.
יוצרים מכדורי הבצק בייגלים ומתפיחים כשעה
אופים על גבי נייר אפייה בטמפרטורה של 230 מעלות כ- 15 דקות.

תודה! אתה מוזמן לשתף את הסרטון עם חבריך!

לא אהבת את הסרטון הזה. תודה על שהבעת את דעתך!

671 צפיות
מחפש מטפל בתחום? כנס לאינדקס מטפלים ויועצים מומלצים מבית אלטרנטיבלי
הקלד שם, או לחץ כאן