נצפו לאחרונה

קרין גורן - עוגת גבינה עם לוטוס

תבנית מתפרקת בקוטר 26 ס"מ

1 מיכל ממרח לוטוס (1/2 כוס לבסיס, השאר לציפוי)
1 שרוול עוגיות לוטוס טחונות לפירורים (250 גרם)
3 מיכלים שמנת מתוקה (750 מ"ל)
2 מיכלים גבינת מסקרפונה גד (500 גרם)
1 כוס סוכר (200 גרם)
תרסיס שמן פאם קנולה

1. מחממים במיקרוגל 1/2 כוס ממרח קרמל למרקם נוזלי. מוסיפים פירורי עוגיות ומערבבים לתערובת אחידה.
2. משטחים את תערובת העוגיות בתחתית תבנית משומנת.
3. במיקסר מקציפים שמנת מתוקה, מסקרפונה וסוכר לקרם יציב.
4. משטחים את הקרם בתבנית ומקפיאים שעה להתייצבות (או מעבירים ל-4 שעות במקרר).
5. מחממים במיקרוגל את ממרח הלוטוס שנשאר למרקם נוזלי. מוזגים מעל הקרם, לציפוי. מקפיאים 10 דקות, להתייצבות הציפוי, ומגישים קר.

תודה! אתה מוזמן לשתף את הסרטון עם חבריך!

לא אהבת את הסרטון הזה. תודה על שהבעת את דעתך!

14,143 צפיות
מחפש מטפל בתחום? כנס לאינדקס מטפלים ויועצים מומלצים מבית אלטרנטיבלי
הקלד שם, או לחץ כאן