קרין גורן - עוגת גבינה פירורי אוריאו

תבנית בקוטר 24 ס"מ

3 מיכלים שמנת מתוקה (750 מ"ל)
1/2 כוס סוכר (100 גרם)
1 חב' אינסטנט פודינג וניל (80 גרם)
500 גרם גבינת שמנת ניו יורק 30% גד
3 חב' אוריאו בציפוי שוקולד לבן

1. במיקסר מקציפים שמנת מתוקה, סוכר, אינסטנט פודינג וגבינה לקרם יציב.
2. בתבנית משומנת מסדרים בצפיפות שכבה של עוגיות מצופות (שלמות). מורחים מעל את קרם הגבינה.
3. במעבד מזון טוחנים לפירורים דקים כמעט את כל העוגיות שנשארו (שומרים 7-6 עוגיות שלמות לקישוט).
4. מפזרים את הפירורים מעל הקרם בתבנית.
5. חוצים את העוגיות האחרונות ונועצים לקישוט בהיקף העוגה. מקררים 4 שעות לפחות לפני הגשה. פורסים בעזרת סכין שטובלים במים רותחים ומנגבים בין חיתוך לחיתוך.

תודה! אתה מוזמן לשתף את הסרטון עם חבריך!

לא אהבת את הסרטון הזה. תודה על שהבעת את דעתך!

746 צפיות
מחפש מטפל בתחום? כנס לאינדקס מטפלים ויועצים מומלצים מבית אלטרנטיבלי
הקלד שם, או לחץ כאן