טארט פרג, שוקולד וחלבה, מתוך 'מיקי שמו עושה בית ספר' - פרק 7 - חלבה

תבנית בקוטר 26-24 ס"מ

מצרכים

לבצק פריך
100 גרם סוכר (1/2 כוס)
100 גרם חמאה בטמפרטורה שבין המקרר לטמפרטורת החדר
1 ביצה
קורט מלח
210 גרם קמח (1.5 כוסות)
1/2 שקית אבקת אפייה
50 מ"ל אספרסו ארוך בטמפרטורת החדר

לקרם פרג
100 גרם חמאה
100 גרם סוכר (1/2 כוס)
1 ביצה
100 גרם פרג (2/3 כוס)
2 כפות קמח
1 כפית תמצית וניל
2 כפות רום כהה או לבן

לחלבה
100 גרם חלבה חתוכה לקוביות קטנות
100 גרם ממרח שוקולד

לקישוט
אבקת סוכר
50 גרם חלבה שוקולד

אופן ההכנה
1. מכניסים למיקסר עם וו גיטרה את כל חומרי הבצק ומערבלים במהירות איטית עד בינונית, כשתי דקות.
2. מרדדים את הבצק בין שני ניירות אפייה לעובי של כ-1/2 ס"מ. מכניסים למקרר לחצי שעה או למקפיא ל-10 דקות.
3. קורצים את הבצק לפי מידת התבנית, משמנים מעט את התבנית, מכניסים את הבצק לתוך התבנית ומהדקים. מיישרים את שאריות הבצק ואופים בחום של 160 מעלות למשך כ-15 דקות.
4. לקרם פרג: מקרימים את החמאה עם הסוכר במהירות בינונית במשך כ-3-2 דקות. ממשיכים להקציף במיקסר ומוסיפים את הביצים בזו אחר זו.
5. מנמיכים למהירות איטית ומוסיפים את הפרג, הקמח, תמצית הווניל והרום.
6. הרכבה: מורחים ממרח שוקולד על הקלתית האפויה.
7. מפוררים את החלבה לקוביות קטנות ומפזרים על בסיס הפאי.
8. ממלאים את הפאי בקרם פרג בעזרת מרית עד 3/4 גובה הבצק.
9. אופים ב-75 מעלות במשך כ-25 דקות ומקררים לטמפרטורת החדר.
10. בוזקים מעל אבקת סוכר וחלבת שוקולד קצוצה, ומגישים.

תודה! אתה מוזמן לשתף את הסרטון עם חבריך!

לא אהבת את הסרטון הזה. תודה על שהבעת את דעתך!

363 צפיות
מחפש מטפל בתחום? כנס לאינדקס מטפלים ויועצים מומלצים מבית אלטרנטיבלי
הקלד שם, או לחץ כאן