נצפו לאחרונה

טארט פינק ליידי וקראמבלס עם ביסקוויט יוגורט, מתוך 'מיקי שמו עושה בית ספר' - פרק 10 - טארטים

מצרכים

לבצק פריך
120 גרם חמאה רכה
קורט מלח (2 גרם)
½ כוס סוכר דמררה (90 גרם)
1/3 כוס אבקת שקדים (30 גרם)
1 ביצה בגודל L
¾ 1 כוסות קמח מנופה

לביסקוויט יוגורט
2 ביצים
1 כוס אבקת שקדים (80 גרם)
¼ כוס סוכר (50 גרם)
2 כפות קמח מנופה
2 כפות יוגורט עזים
2 חלבונים
¼ כוס סוכר (50 גרם)

למילוי תפוחי עץ
5 תפוחי עץ קלופים וחתוכים לקוביות או לפלחים
¾ כוס סוכר (150 גרם)
50 גרם חמאה
מקל וניל

להרכבה
ממרח לוטוס

אופן ההכנה
1. מערבבים את כל המרכיבים יחד במהירות אטית עד לקבלת בצק אחיד.
2. מרדדים את הבצק בין 2 ניירות אפייה ומקררים כ-10 דקות במקרר.
3. קורצים את הבצק בקורצן גדול, מכניסים כל עיגול בצק לתוך תבנית אפייה אישית ו"מיישרים" את הקצוות.
4. אופים את הבצק בתנור שחומם מראש ל-150 מעלות במשך 20-15 דקות, או עד להזהבה קלה.
5. את השאריות מהבצק שקרצנו מאחדים לבצק ומקפיאים חצי שעה.
6. בעזרת פומפייה רחבה מגרדים את הבצק על התבנית ומחזירים למקפיא עד לשימוש.
7. ביסקוויט יוגורט: מערבלים במעבד מזון אבקת שקדים, סוכר, קמח וביצים במהירות אטית למספר שניות.
8. מוסיפים את היוגורט וממשיכים לערבל.
9. במיקסר מקציפים את החלבונים והסוכר, ומקפלים פנימה.
10. מעבירים את תערובת היוגורט לתבנית מלבנית עם נייר אפייה (32X23 ס"מ) ומשטחים.
11. אופים את הביסקוויט בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות במשך כ-8-7 דקות.
12. מצננים את הביסקוויט וקורצים עיגולים בקוטר 6 ס"מ.
13. המילוי: ממסים את החמאה במחבת, מוסיפים את התפוחים, הסוכר ומקל הווניל, ומקפיצים. מבשלים כ-5 דקות עד לריכוך והתקרמלות.
14. ההרכבה: בתחתית הטארט מורחים שכבה דקה של ממרח לוטוס. מעליה מניחים עיגול ביסקוויט יוגורט, מעל מניחים מתפוחי העץ, ולבסוף מכסים בפירורי בצק קפוא שגירדנו בפומפייה.
15. אופים בתנור שחומם מראש ל-160 מעלות במשך כ-20 דקות.

תודה! אתה מוזמן לשתף את הסרטון עם חבריך!

לא אהבת את הסרטון הזה. תודה על שהבעת את דעתך!

317 צפיות
מחפש מטפל בתחום? כנס לאינדקס מטפלים ויועצים מומלצים מבית אלטרנטיבלי
הקלד שם, או לחץ כאן