נצפו לאחרונה

לחם שוקולד, מתוך 'מיקי שמו עושה בית ספר' - עונה 2: פרק 10

חומרי הגלם:
200 גרם בצק מקדים ( 100 גרם קמח+ 100 גרם מים+ 2 גרם שמרים)
1 ק"ג קמח לחם
600 גרם מים פושרים
20 גרם דבש
1 כפית תמצית וניל איכותית/ 1 שקית סוכר וניל
60 גרם קקאו
10 גרם שמרים טריים
20 גרם מלח
100 גרם שוקולד מריר קצוץ 60%
ספריי קנולה

אופן ההכנה:
הבצק המקדים:
מערבבים 100 גרם קמח עם 100 גרם ו- 2 גרם שמרים מים למשך דקותיים, עד שמתקבל בצק רך ואחיד. מכסים במגבת מטבח ומניחים על שולחן העבודה בטמפ' החדר למשך 4-6 שעות.
בצק הלחם:
במיקסר עם וו לישה לשים את כל המרכיבים במהירות בינונית- איטית כ-9 דקות. מנמיכים למהירות איטית ומוסיפים את המלח ואת השוקולד המריר (הקצוץ) ולשים כשתי דקות נוספות. מכסים במגבת מטבח ומתפיחים כשעה וחצי בטמפרטורת החדר.
מחלקים את הבצק ל-3 חלקים זהים. ממתינים כ- 15 דקות. מעצבים כל יחידה לגליל ומתפיחים כשעה. חורצים עם תער ומתיזים ספריי שמן קנולה.
אופים בתנור שחומם מראש ל- 220 מעלות על אבן שמוט כ- 40 דקות.

תודה! אתה מוזמן לשתף את הסרטון עם חבריך!

לא אהבת את הסרטון הזה. תודה על שהבעת את דעתך!

688 צפיות
מחפש מטפל בתחום? כנס לאינדקס מטפלים ויועצים מומלצים מבית אלטרנטיבלי
הקלד שם, או לחץ כאן