פנפורטה שוקולד מריר, מתוך 'מיקי שמו עושה בית ספר' - עונה 2: פרק 2

קוטר 18 ס"מ גובה 3 ס"מ

חומרי הגלם:
180 גרם דבש
100 גרם שקדים לא מולבנים
50 גרם אגוזי מלך
50 גרם לוז לא קלוף
100 גרם תמרים מגולענים
50 גרם דבלים
50 גרם קליפות הדרים מסוכרות
75 גרם שוקולד מריר 60% מוצקי קקאו
25 גרם מסת שוקולד (100% שוקולד)
100 גרם קמח ללא גלוטן
1 דף עמילן / נייר אפייה ותרסיס שמן "פאם"
לתערובת התבלינים:
2 גרם קינמון
1 גרם ג'ינג'ר
0.5 גרם הל
0.5 גרם מוסקט
0.5 גרם כוסברה
קורט פלפל שחור טחון
תכולה של מקל וניל

אופן ההכנה:
במחבת קולים את השקדים והאגוזים ומצננים היטב.
(ניתן גם בתנור שחומם מראש ל 140 מעלות למשך 10 דקות).
חותכים גס את הפירות היבשים ומניחים בקערה.
מוסיפים לקערה את כל האגוזים. קוצצים גס את השוקולד ומוסיפים לפירות היבשים.
מפזרים את הקמח והתבלינים מלמעלה.
במקביל, מרתיחים דבש ויוצקים על מסת האגוזים, שוקולד, קמח. מערבבים היטב.
מרפדים תבנית אפיה עגולה בנייר עמילן אכיל, יוצקים עליו המסה, מיישרים את פני השטח ואופים בתנור שחומם מראש ל - 160 מעלות כ- 15 דקות. מצננים עד להתייצבות.

תודה! אתה מוזמן לשתף את הסרטון עם חבריך!

לא אהבת את הסרטון הזה. תודה על שהבעת את דעתך!

443 צפיות
מחפש מטפל בתחום? כנס לאינדקס מטפלים ויועצים מומלצים מבית אלטרנטיבלי
הקלד שם, או לחץ כאן