שקדים מקורמלים מצופים שוקולד מריר ופרלינה, מתוך 'מיקי שמו עושה בית ספר' - עונה 2: פרק 8

חומרי הגלם:
250 גרם שקדים
100 גרם סוכר קנים
כפית דבש
30 גרם מים
לציפוי:
600 גרם שוקולד מריר
120 גרם פרלינה לוז/שקדים
50 גרם אבקת קקאו

אופן ההכנה:
קולים את השקדים בתנור שחומם מראש ל- 150 מעלות במשך חצי שעה.
בקלחת רחבה מחממים על אש בינונית את המים עם הסוכר והדבש עד לרתיחה ובעבוע (מומלץ 118 מעלות).
מוסיפים את השקדים ומערבבים עד אשר הסוכר מתגבש מסביב לשקדים.
ממשיכים לערבב עד אשר השקדים מתקרמלים. מורידים לשיש ומפרידים את השקדים בזהירות. מצננים את השקדים.
הציפוי:
מתיכים את השוקולד המריר ומוסיפים את הפרלינה. מצננים את השוקולד עד אשר חומו מגיע לתחושת חום גוף כ- 35 מעלות.
מעבירים את השקדים לקערה גדולה ומזלפים מעט מהשוקולד,
ומערבבים היטב עד אשר השוקולד מתקשה סביב השקדים המקורמלים.
חוזרים על פעולת הזילוף והערבוב עד אשר כל השוקולד נגמר.
מעבירים לקערה נקייה את השקדים המצופים, בוזקים אבקת קקאו ומערבבים היטב.
מסננים בנפה את עודפי הקקאו ומגישים.

תודה! אתה מוזמן לשתף את הסרטון עם חבריך!

לא אהבת את הסרטון הזה. תודה על שהבעת את דעתך!

432 צפיות
מחפש מטפל בתחום? כנס לאינדקס מטפלים ויועצים מומלצים מבית אלטרנטיבלי
הקלד שם, או לחץ כאן