נצפו לאחרונה

מוס חלבה וקראסט פרלין ושומשום, מתוך 'מיקי שמו עושה בית ספר' - פרק 7 - חלבה

מצרכים

לשכבת הקראסט
45 גרם שומשום לבן
200 גרם מחית פרלינה (אגוזי לוז)
50 גרם שוקולד לבן מומס
20 גרם חמאת קקאו

למוס חלבה
300 מ"ל שמנת מתוקה
150 גרם גבינת מסקרפונה
50 גרם ממרח חלבה
1 כף רום

אופן ההכנה
1. לקראסט: קולים שומשום במחבת עד הזהבה קלה.
2. מערבבים בקערה את השוקולד הלבן המומס וחמאת הקקאו, ומערבבים עם מחית הפרלין.
3. מוסיפים לתערובת את השומשום הקלוי ומערבבים.
4. משטחים על גבי תבנית מרופדת בנייר אפייה, או בין שני שקפים.
5. למוס חלבה: מקציפים את כל המרכיבים במטרפה עד לקבלת מוס (פעולה יחסית קצרה בזכות גבינת המסקרפונה).
6. הרכבה: מזליפים את המסה לתוך התבניות, ועליה מניחים את קראסט החלבה והשומשום.
7. מקפיאים לשלוש שעות, מחלצים מהתבנית ומקשטים.

תודה! אתה מוזמן לשתף את הסרטון עם חבריך!

לא אהבת את הסרטון הזה. תודה על שהבעת את דעתך!

278 צפיות
מחפש מטפל בתחום? כנס לאינדקס מטפלים ויועצים מומלצים מבית אלטרנטיבלי
הקלד שם, או לחץ כאן