נצפו לאחרונה

בריוש חמאת בוטנים, מתוך 'מיקי שמו עושה בית ספר' - עונה 2: פרק 7

5 יחידות

חומרי הגלם:
למרנג:
120 גרם (4 יחידות) חלבון
300 גרם (½1 כוסות) סוכר
10 גרם (1 כף) קורנפלור
20 גרם (3 כפות) מים חמים
למילוי:
400 גרם פירות יער טריים (או קפואים) כמו תותים או פטל שחור ואדום
לקרם השמנת:
500 מ"ל (2 קופסאות) שמנת מתוקה
40 גרם (½2 כפות) סוכר
1 כף פודינג וניל
לרוטב:
500 גרם פירות יער טריים (או קפואים) כמו תותים או פטל שחור ואדום
50 גרם סוכר
10 מ"ל (2 כפיות) מיץ לימון
נענע לעיטור

אופן ההכנה:
המרנג:
מקציפים את החלבון, הסוכר והקורנפלור במהירות גבוהה.
מוסיפים את המים החמים תוך כדי הקצפה.
מחממים תנור ל-100 מעלות.
מזלפים בסיס בקוטר הרצוי, ומכניסים לייבוש בתנור החם לכשעה עד שעה וחצי.
המילוי:
מקציפים את השמנת עם הסוכר והפודינג עד שנוצר קרם יציב.
מזלפים את המילוי על המרנג.
מעבירים את המרנג עם השמנת להקפאה של כשעה, על מנת לייצב את המנה.
מעבירים מהמקפיא למקרר.
הרוטב:
טוחנים את פירות היער יחד עם הסוכר ומיץ הלימון, ומסננים.
הרכבת המנה:
מניחים את הפבלובה על צלחת וממלאים בפירות יער.
יוצקים עליה מעט מהרוטב ומעטרים בעלי נענע. מגישים.

תודה! אתה מוזמן לשתף את הסרטון עם חבריך!

לא אהבת את הסרטון הזה. תודה על שהבעת את דעתך!

287 צפיות
מחפש מטפל בתחום? כנס לאינדקס מטפלים ויועצים מומלצים מבית אלטרנטיבלי
הקלד שם, או לחץ כאן