נצפו לאחרונה

מתכון לקרפ ביתי - סודות מתוקתקים עם קרים גורן

קרפ רך ונימוח עם ממרח שוקולד, כמו שמוכרים בקניונים, רק תוצרת בית, בקלי קלות
FOODY – מיזם התוכן הקולינרי של ישראל עם כל המתכונים, הכתבות, הטכניקות, הסרטונים השפים והבלוגרים הכי טובים שיש במקום אחד.
בואו לבקר אותנו באתר: https://foody.co.il/
עשו לנו לייק בפייסבוק: https://www.facebook.com/FoodyIL/
עקבו אחרינו באינסטגרם: https://www.instagram.com/foody_israel/

מרכיבים:
2 ביצים
1 כוס חלב
2 כפות סוכר
2 כפות שמן
1 כוס קמח (140 גרם)
תרסיס שמן פאם קנולה

למריחה: ממרח שוקולד אגוזים, מחומם מעט במיקרוגל (או תוספת אחרת)

1. בבלנדר טוחנים יחד ביצים, חלב, סוכר, שמן וקמח במשך חצי דקה, לתערובת חלקה. אם יש עדיין גושים קטנים של קמח – מסננים את התערובת.
2. מחממים מחבת קרפ (או מחבת רחבה ושטוחה) ומשמנים בתרסיס שמן.
3. מוזגים בערך חצי כוס בלילה ומטלטלים בתנועה סיבובית לפיזור אחיד ודק של הבלילה במחבת.
4. מטגנים משני הצדדים, להזהבה קלה מאוד.
5. כשהקרפ עדיין במחבת – מקפלים לחצי, מורחים ממרח שוקולד-אגוזים (ואם רוצים, מוסיפים הפתעות נוספות, כמו פירורי עוגיות). מקפלים משולש מימין ומשמאל (כמודגם בסרטון). אוכלים חם.

תודה! אתה מוזמן לשתף את הסרטון עם חבריך!

לא אהבת את הסרטון הזה. תודה על שהבעת את דעתך!

472 צפיות
מחפש מטפל בתחום? כנס לאינדקס מטפלים ויועצים מומלצים מבית אלטרנטיבלי
הקלד שם, או לחץ כאן