נצפו לאחרונה

לחם פומפרניקל, מתוך 'מיקי שמו עושה בית ספר' - עונה 2: פרק 10

חומרי הגלם:

יום לפני, לפוליש:
600 גרם מים
600 גרם קמח
5 גרם שמרים ( גרם לכל קילו)

ללחם:
80 גרם שיפון
200 גרם קמח מלא
60 גרם שמן
60 גרם סילאן
80 גרם סובין
40 גרם פשתן
40 גרם חמניות
10 גרם שמרים יבשים ( 25 גרם טריים)
40 גרם מלח
40 גרם סוכר חום
500 מ"ל מים פושרים ( 30-40 מעלות)
1.200 ק"ג פוליש

לתערובת העיטור:
גרעיני דלעת, קוואקר, גרעיני חמנייה
לעיטור: פיקורינו/פרמזן

אופן הכנה:
בקערה גדולה מערבבים את כל הנוזלים, מוסיפים את כל היבשים ומערבבים עד לקבלת מסה אחידה. מעבירים את הכל למיקסר חזק, ללישה של 10 דקות.
בינתיים, משמנים תבניות ומפזרים עליהן מתערובת הציפוי- בנדיבות.
מחלקים את הבצק (מעט נוזלי, זה בסדר) ל- 4 תבניות ומתפיחים כשעה עד שעה וחצי.
מפזרים גבינה צהובה קשה ואופים בתנור שחומם מראש ל- 175 מעלות במשך 45 דקות ועוד 10 דקות נוספות על 200 מעלות. מצננים על הרשת.

תודה! אתה מוזמן לשתף את הסרטון עם חבריך!

לא אהבת את הסרטון הזה. תודה על שהבעת את דעתך!

676 צפיות
מחפש מטפל בתחום? כנס לאינדקס מטפלים ויועצים מומלצים מבית אלטרנטיבלי
הקלד שם, או לחץ כאן