נצפו לאחרונה

חלת מרציפן, מתוך 'מיקי שמו עושה בית ספר' - עונה 2: פרק 1

(3 חלות)

חומרי הגלם:
לבצק:
1/2 ק"ג קמח שמרים
35 גרם חמאה
1 ביצים
240 גרם מים
50 גרם סוכר דמררה
½7 גרם מלח
קורט הל טחון
לקרם המרציפן:
100 גרם מרציפן
100 גרם סוכר
100 גרם חמאה רכה
לציפוי:
ביצה טרופה
60 גרם שקדים מולבנים פרוסים
שמן פאם בטעם חמאה

אופן ההכנה:
הבצק:
במיקסר עם וו לישה לשים את כל המרכיבים כ- 7-8 דקות. מכסים את הקערה במגבת מטבח ומתפיחים את הבצק למשך שעה.
קרם המרציפן:
במעבד מזון מערבבים מרציפן וסוכר. מוסיפים בהדרגה את החמאה, עד שמתקבלת תערובת אחידה. מקררים.
מכינים את החלות:
מחלקים את הבצק ל-6 חלקים זהים. מרדדים כל חלק לעובי 3 מ"מ.
מזלפים/ מורחים קרם מרציפן ומגלגלים ל-6 גלילים. מכניסים לתבנית עץ ויוצרים מכל 3 חלקים חלה אחת. מתפיחים 45 דקות.
מורחים ביצה טרופה, מפזרים שקדים מולבנים פרוסים ומתיזים תרסיס בטעם חמאה.
אופים בתנור שחומם מראש ל-170 דקות כ- 28-30 דקות, עד להזהבה.

תודה! אתה מוזמן לשתף את הסרטון עם חבריך!

לא אהבת את הסרטון הזה. תודה על שהבעת את דעתך!

593 צפיות
מחפש מטפל בתחום? כנס לאינדקס מטפלים ויועצים מומלצים מבית אלטרנטיבלי
הקלד שם, או לחץ כאן