נצפו לאחרונה

קנלוני תרד ריקוטה ברוטב עגבניות, מתוך 'לאון אל דנטה - איטליה בבית', עונה 2: פרק 4

תבנית מלבנית 20 על 40

חומרי הגלם:
חבילת קנלוני
למלית:
חבילה תרד טרי/ חבילה תרד קפוא
300 גרם ריקוטה פרסקה
15 גרם מלח
קורט אגוז מוסקט
100 גרם פרמג׳יאנו
1 ביצה
50 גרם פירורי לחם
לרוטב:
שמן זית
שן שום
כ-2 בקבוקי פאסאטה
כף רכז עגבניות
קורט סוכר
קורט אורגנו יבש
1/2 כוס מים
פלפל שחור
200 גרם מוצרלה מגוררת
2 כפות פירורי לחם
50 גרם פרמג'יאנו
אופן ההכנה:
חולטים את התרד במעט מים רותחים.
שוטפים במים קרים, סוחטים היטב וקוצצים.
בקערה מניחים את התרד עם יתר חומרי המלית.
מערבבים לתערובת אחידה, מעבירים לשק זילוף ומכניסים למקרר.
הרוטב:
בקלחת בעלת תחתית עבה מניחים שתי כפות שמן זית ושן שום מעוכה.
מחממים על להבה נמוכה עד שהשום מזהיב.
מרחיקים את השום, עוברים ללהבה גבוהה ומוסיפים את העגבניות.
מתבלים בקורט סוכר, אורגנו, פלפל ומלח.
מוסיפים את המים, מביאים לרתיחה ומכבים את האש.
מחממים תנור ל- 160 מעלות במצב טורבו.
מניחים מעט רוטב בתחתית התבנית.
ממלאים את הקנלוני במלית הקרה ומניחים אחד ליד השני בתבנית רחבה, מסדרים את כל הקנלוני בשכבה אחת, יוצקים רוטב ומרכיבים קומה נוספת.
מכסים ברוטב העגבניות, מכסים ברדיד אלומיניום, מחוררים מעט ואופים כ-40 דקות.
מפזרים בנדיבות מוצרלה ומעליה פירורי לחם ואופים בקומה העליונה עד להתכתה.
מפזרים פרמאג'ינו ומעט שמן זית ומגישים מיד.

תודה! אתה מוזמן לשתף את הסרטון עם חבריך!

לא אהבת את הסרטון הזה. תודה על שהבעת את דעתך!

נוסף לפני מאת vod-galit
403 צפיות
מחפש מטפל בתחום? כנס לאינדקס מטפלים ויועצים מומלצים מבית אלטרנטיבלי
הקלד שם, או לחץ כאן