נצפו לאחרונה

ריבוליטה, מתוך 'לאון אל דנטה - איטליה בבית', עונה 2: פרק 5

חומרי הגלם:
4 כפות שמן זית
גזר חתוך לקוביות
בצל גדול קצוץ
ענף סלרי קצוץ
300 גרם תפוחי אדמה חתוכים לקוביות (ראטה)
ענף טימין
קופסת פולפה
2 כפות רכז עגבניות
ליטר מים
קייל קצוץ גס/כרוב לבן קצוץ גס
1/2 כוס שעועית לבנה
4 פרוסות לחם מחמצת כפרי לבן
מלח,פלפל

אופן ההכנה:
משרים את השעועית מראש או לחילופין משתמשים בשעועית מבושלת מוכנה לאכילה.
בסיר גדול מניחים את השמן, הבצל, הסלרי והגזר.
מחממים וממתיקים על להבה בינונית.
מוסיפים את תפוחי האדמה העגבניות, והטימין.
מבשלים כ-10 דקות. מוסיפים את המים (במידה ומשתמשים בשעועית לא מבושלת, מוסיפים כעת את השעועית) ומביאים לרתיחה, מבשלים כ- 45 דקות.
טוחנים רבע מן השעועית עם מעט מנוזלי המרק ומחזירים את המחית לסיר.
מוסיפים את הקייל ואת השעועית המבושלת ומבשלים כ-10 דקות.
בתחתית 4 צלחות מניחים פרוסת לחם ויוצקים מעליה את המרק.
מגררים בנדיבות גבינת פרמג׳יאנו, זולפים שמן זית ומגישים מיד.

תודה! אתה מוזמן לשתף את הסרטון עם חבריך!

לא אהבת את הסרטון הזה. תודה על שהבעת את דעתך!

366 צפיות
מחפש מטפל בתחום? כנס לאינדקס מטפלים ויועצים מומלצים מבית אלטרנטיבלי
הקלד שם, או לחץ כאן