נצפו לאחרונה

טלה ברוטב שום ולימון, מתוך 'לאון אל דנטה - איטליה בבית', עונה 2: פרק 4

חומרי הגלם:
30 סמ"ק שמן זית
כתף טלה
50 גרם קמח
כוס יין סוביניון בלאן
ליטר ציר עוף
מלח גס
פלפל גרוס
ענף רוזמרין קטן
לרוטב:
צרור פטרוזיליה
שן שום
אורגנו טרי
4 פילטים של אנשובי
מיץ מלימון אחד
להגשה:
פסטה ריזו על פי הוראות היצרן

אופן ההכנה:
בסיר בעל תחתית עבה (שיכיל את כל הבשר ועם מכסה תואם) מניחים את שמן הזית.
מקמחים את הבשר ומטגנים עד להשחמתו משני צדדיו.
מוסיפים את היין, ציר העוף ורוזמרין, ממליחים ומפלפלים, ומביאים לרתיחה.
מנמיכים את הלהבה ומבשלים כ- 90 דקות מכוסה, או עד שהבשר מתרכך.
בינתיים, קוצצים את הבזיליקום, הפטרוזיליה, השום והאנשובי ומערבבים עם מיץ הלימון.
כשהבשר רך מוסיפים את התבלינים ומיץ הלימון, מכסים ומבשלים 5 דקות נוספות.
טועמים, מתקנים תיבול בעזרת מלח ומגישים על גבי פסטה ריזו.

תודה! אתה מוזמן לשתף את הסרטון עם חבריך!

לא אהבת את הסרטון הזה. תודה על שהבעת את דעתך!

306 צפיות
מחפש מטפל בתחום? כנס לאינדקס מטפלים ויועצים מומלצים מבית אלטרנטיבלי
הקלד שם, או לחץ כאן