ספגטי ברוטב אגוזי מלך, מתוך 'לאון אל דנטה - איטליה בבית', עונה 2: פרק 8

המרכיבים:
לרוטב:
150 גרם אגוזי מלך קצוצים דק
קורט סוכר
קורט אגוז מוסקט טחון
100 סמ"ק שמן זית
לפסטה:
500 גרם ספגטי
30 גרם חמאה
50 גרם פירורי לחם
מלח, פלפל
מעט גבינת פרמג׳יאנו מגוררת

אופן ההכנה:
הרוטב:
בקערה קטנה מניחים את האגוזים הקצוצים.
מוסיפים קורט סוכר ואגוז מוסקט ומערבבים.
מוסיפים לאט את השמן, תוך כדי ערבוב.
הפסטה:
מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן. כשהפסטה מוכנה, מסננים ושומרים מעט ממי הבישול.
בזמן בישול הפסטה ממיסים חמאה במחבת עמוקה שתכיל את הספגטי.
מוסיפים את פירורי הלחם ומטגנים תוך בחישה עד להזהבה.
מעבירים את הפסטה המסוננת למחבת, בוחשים ומבשלים כדקה נוספת.
מוסיפים את אגוזי המלך הקצוצים ומערבבים.
מעבירים לצלחות הגשה, מתבלים במלח ופלפל ומגישים עם פרמג׳יאנו מגוררת.

תודה! אתה מוזמן לשתף את הסרטון עם חבריך!

לא אהבת את הסרטון הזה. תודה על שהבעת את דעתך!

387 צפיות
מחפש מטפל בתחום? כנס לאינדקס מטפלים ויועצים מומלצים מבית אלטרנטיבלי
הקלד שם, או לחץ כאן