ספגטי ברוטב אגוזי מלך, מתוך 'לאון אל דנטה - איטליה בבית', עונה 2: פרק 8

המרכיבים:
לרוטב:
150 גרם אגוזי מלך קצוצים דק
קורט סוכר
קורט אגוז מוסקט טחון
100 סמ"ק שמן זית
לפסטה:
500 גרם ספגטי
30 גרם חמאה
50 גרם פירורי לחם
מלח, פלפל
מעט גבינת פרמג׳יאנו מגוררת

אופן ההכנה:
הרוטב:
בקערה קטנה מניחים את האגוזים הקצוצים.
מוסיפים קורט סוכר ואגוז מוסקט ומערבבים.
מוסיפים לאט את השמן, תוך כדי ערבוב.
הפסטה:
מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן. כשהפסטה מוכנה, מסננים ושומרים מעט ממי הבישול.
בזמן בישול הפסטה ממיסים חמאה במחבת עמוקה שתכיל את הספגטי.
מוסיפים את פירורי הלחם ומטגנים תוך בחישה עד להזהבה.
מעבירים את הפסטה המסוננת למחבת, בוחשים ומבשלים כדקה נוספת.
מוסיפים את אגוזי המלך הקצוצים ומערבבים.
מעבירים לצלחות הגשה, מתבלים במלח ופלפל ומגישים עם פרמג׳יאנו מגוררת.
הצג עוד
Play
Mute
00:00
Current Time 0:00
/
Duration Time 0:00
Remaining Time -0:00
Stream TypeLIVE
Loaded: 0%
Progress: 0%
0:00
Fullscreen
Playback Rate
    1
    Subtitles
    • subtitles off
    Captions
    • captions off
    Chapters
    • Chapters
    The video could not be loaded, either because the server or network failed or because the format is not supported.

    תודה! אתה מוזמן לשתף את הסרטון עם חבריך!

    לא אהבת את הסרטון הזה. תודה על שהבעת את דעתך!

    428 צפיות
    מחפש מטפל בתחום? כנס לאינדקס מטפלים ויועצים מומלצים מבית אלטרנטיבלי
    הקלד שם, או לחץ כאן