נצפו לאחרונה

פסטה א-פג׳ולי, מתוך 'לאון אל דנטה - איטליה בבית', עונה 2: פרק 1

חומרי הגלם:
500 גרם שעועית לבנה קטנה
90 סמ"ק שמן זית
שן שום
פלפל צ׳ילי יבש לפי הטעם
ענף סלרי ללא עלים
גזר שלם
בצל שלם
קופסת "פולפה"
1 ליטר מים
300 גרם פסטה
4 עלי בזיליקום

אופן ההכנה:
במידה ומשתמשים בשעועית יבשה- משרים את השעועית במשך 24 שעות תוך החלפת מים שלוש פעמים.
בסיר בעל תחתית עבה מניחים שמן שום וצ׳ילי. מחממים עד שעולה ריח התבלינים.
מוסיפים את הסלרי, הגזר, הבצל והפולפה.
מוסיפים את השעועית ואת המים, מבשלים עד שהשעועית רכה, כשעה וחצי.
מוציאים שליש מהשעועית, את הגזר, הבצל והסלרי.
טוחנים עם בלנדר מוט/בלנדר עוצמתי עד לקבלת מחית חלקה.
מחזירים לסיר את המחית ומערבבים.
מוסיפים לאותו הסיר פסטה ומבשלים לפי הוראות היצרן. כשהפסטה מוכנה מכבים את האש וממתינים כ- 5 דקות.
לחילופין, ניתן לבשל את הפסטה בסיר נפרד עם מים ומלח ולאחר מכן להעביר את הפסטה המבושלת לסיר המרק.
מתבלים במלח ופלפל, מעטרים בבזיליקום פרוס לרצועות, בוזקים שמן זית איכותי ומגישים.

תודה! אתה מוזמן לשתף את הסרטון עם חבריך!

לא אהבת את הסרטון הזה. תודה על שהבעת את דעתך!

589 צפיות
מחפש מטפל בתחום? כנס לאינדקס מטפלים ויועצים מומלצים מבית אלטרנטיבלי
הקלד שם, או לחץ כאן