נצפו לאחרונה

ריגאטוני נפולטנה, מתוך 'לאון אל דנטה - איטליה בבית', עונה 2: פרק 5

חומרי הגלם:
1 חציל בלאדי במשקל 600 גרם
שמן לטיגון
4 כפות שמן זית
קופסת פולפה
כף רכז עגבניות
אורגנו יבש
מלח, פלפל שחור
500 גרם ריגאטוני
2 כדורי מוצרלה
חופן עלי בזיליקום טריים

אופן ההכנה:
חותכים את החצילים לקוביות של 2*2 ס"מ.
מניחים במסננת ובוזקים מלח גס. מעמידים ל-20 דקות להגרת הנוזלים. שוטפים ומייבשים.
מטגנים את החצילים בטיגון חצי עמוק עד להזהבה. אחרי הטיגון מעבירים למסננת.
מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן.
בזמן בישול הפסטה מסיימים את הכנת הרוטב:
לסיר (שיכיל גם את הפסטה) יוצקים 4 כפות שמן זית ומניחים בשמן הקר שן שום מעוכה.
כשהשום מזהיב מוציאים אותו ומוסיפים את הפולפה, הרכז והאורגנו ומביאים לרתיחה.
מוסיפים את החצילים המטוגנים ומתבלים במלח ופלפל.
כאשר הפסטה מוכנה, מסננים אותה ושומרים מעט ממי הבישול.
מוסיפים את הפסטה המבושלת לסיר עם הרוטב.
מוסיפים מעט ממי הבישול להסמכת הרוטב. מערבבים וטועמים, מתקנים טעמים עם מלח פלפל.
מעבירים לצלחות הגשה, קורעים את המוצרלה ומניחים, מוסיפים עלי בזיליקום מלמעלה ומגישים.

תודה! אתה מוזמן לשתף את הסרטון עם חבריך!

לא אהבת את הסרטון הזה. תודה על שהבעת את דעתך!

378 צפיות
מחפש מטפל בתחום? כנס לאינדקס מטפלים ויועצים מומלצים מבית אלטרנטיבלי
הקלד שם, או לחץ כאן