נצפו לאחרונה

מתכון לקרקר שומשום מלוח - סודות מתוקתקים עם קרין גורן

קרקר בריאות תוצרת בית, טעים מאוד ופשוט להכנה, שחום, פריך ולגמרי ממכר
FOODY – מיזם התוכן הקולינרי של ישראל עם כל המתכונים, הכתבות, הטכניקות, הסרטונים השפים והבלוגרים הכי טובים שיש במקום אחד.
בואו לבקר אותנו באתר: https://foody.co.il/
עשו לנו לייק בפייסבוק: https://www.facebook.com/FoodyIL/
עקבו אחרינו באינסטגרם: https://www.instagram.com/foody_israel/

אם אתם לקוחות חוזרים של קרקר-בריאות יקר בחנויות הטבע, שווה לכם לנסות להכין את המתכון הזה לקרקרים תוצרת בית. הם מוצלחים במיוחד וכל כך קלים להכנה. רק תיזהרו, בתור נשנוש ביתי הם מסוכנים – לפני שתרגישו תגלו שהיד שלכם נשלחת שוב לצנצנת... אני מגוונת ומקשטת אותם לפעמים גם בבצל מטוגן יבש, תבלינים, גרעינים או תוספות אחרות.

כמות: 2 תבניות תנור (כ-50 קרקרים)

1 כוס קמח שיפון מלא (אפשר גם קמח חיטה מלא או קמח כוסמין) (150 גרם)
1 כוס שיבולת שועל לבישול מהיר (100 גרם)
2 כפיות שטוחות מלח
2 כפות שמן זית
2 כוסות מים פושרים (480 מ"ל)
תרסיס שמן פאם קנולה
1 כוס שומשום (1/2 לבצק ו-1/2 לקישוט)


1.בקערה מערבבים את כל חומרי הבצק לפי הסדר לתערובת נוזלית מאוד (שימו לב: שומרים חצי כוס שומשום לקישוט).
2.מוזגים את התערובת לתבניות עם נייר אפייה משומן ומשטחים בשכבה דקה ואחידה. מפזרים מעל את השומשום שנשאר.
3.אופים ב-180 מעלות 10 דקות ואז מוציאים את התבניות לרגע וחותכים לקרקרים (זהירות! חם).
4.מנמיכים את החום ל-140 ואופים עוד שעה, לייבוש מלא.
5.מצננים. שוברים לקרקרים לפי הסימון ושומרים בקופסה סגורה.

עקבו אחרינו גם בפייסבוק: https://www.facebook.com/matkonimbareshet

בקרו אותנו במתחם התוכן ב-ynet: https://www.ynet.co.il/home/0,7340,L-12426,00.html

רוצים לקבל עדכון על מתכונים חדשים? לחצו subscribe בראש העמוד

תודה! אתה מוזמן לשתף את הסרטון עם חבריך!

לא אהבת את הסרטון הזה. תודה על שהבעת את דעתך!

נוסף לפני מאת Tal-vod
31 צפיות
מחפש מטפל בתחום? כנס לאינדקס מטפלים ויועצים מומלצים מבית אלטרנטיבלי
הקלד שם, או לחץ כאן