נצפו לאחרונה

בייגלה אמריקאי של הקונדיטור מיקי שמו מתוך התכנית 'מאפים ומתוקים', ערוץ האוכל

מרכיבים

לבצק המקדים
3 כוסות קמח לחם
1 ו-1/4 כוסות מים
1/2 כפית מחוקה שמרית

לבצק הבייגל
1 ק"ג קמח לבן
2 כוסות מים קרים מאוד
1 כפית שמרית טרייה
1 כף מלח
בצק מקדים מוכן

אופן ההכנה

הבצק המקדים
מערבבים את כל חומרי הבצק המקדים במיקסר עם וו לישה במשך 2 דקות.
מעבירים את הבצק לקערה, מכסים בניילון נצמד ומשאירים 6 שעות בטמפרטורת המטבח.

בצק הבייגל
לשים את כל חומרי הבייגל, כולל הבצק המקדים 2 דקות במהירות איטית ו-4 דקות במהירות בינונית.
מעבירים את הבצק לקערה משומנת לחצי שעה.
מחלקים את הבצק ל-20 יחידות ונותנים להן מנוחה נוספת של 20 דקות.
יוצרים מכדורי הבצק בייגלים ומתפיחים כשעה
אופים על גבי נייר אפייה בטמפרטורה של 230 מעלות כ- 15 דקות.

תודה! אתה מוזמן לשתף את הסרטון עם חבריך!

לא אהבת את הסרטון הזה. תודה על שהבעת את דעתך!

נוסף לפני מאת vod-galit
207 צפיות
מחפש מטפל בתחום? כנס לאינדקס מטפלים ויועצים מומלצים מבית אלטרנטיבלי
הקלד שם, או לחץ כאן