נצפו לאחרונה

קרם בוואריה בסגנון איטלקי, מתוך 'לאון אל דנטה - איטליה בבית', עונה 2: פרק 8

המרכיבים:
8 ריבועי בצק עלים
2 דפי ג'לטין
מים להשריית הג'לטין
75 סמ"ק יין לבן מתוק (מוסקט)
2 כפות מיץ לימון
4 חלמונים
180 גרם סוכר דק
500 סמ״ק שמנת מתוקה
אבקת סוכר
להגשה:
דובדבני אמרנה
בלסמי תות מצומצם

אופן ההכנה:
מניחים את עלי הג׳לטין בקערית עם מים ומניחים להם לספוג את הנוזלים.
בקלחת נקייה מחממים את היין והלימון.
בקערה נפרדת טורפים את החלמונים והסוכר עד לקבלת תערובת בהירה.
מוסיפים את היין והלימון לסת החלמונים והסוכר תוך השוואת טמפרטורות.
מניחים על באן מרי ומחממים תוך כדי בחישה על להבה נמוכה עד להסמכה (יש להיזהר מקרישת הביצים).
מסירים מהאש, סוחטים את עלי הג׳לטין מנוזלים מיותרים ומוסיפים אותם לתערובת הביצים תוך בחישה עד שהג׳לטין נמס. מקררים.
מקציפים את השמנת ואבקת הסוכר ומקפלים לתערובת. מכניסים למקרר להתייצבות.
מדליקים תנור ל - 180 מעלות.
אופים את דפי בצק העלים עד להזהבה.
מוציאים ומביאים לטמפרטורת החדר.
ההרכבה:
יוצרים שכבות של בצק עלים וקרם בוואריה.
בוזקים אבקת סוכר, מזלפים בלסמי תות מצומצם או דובדבני אמרנה ומגישים.

תודה! אתה מוזמן לשתף את הסרטון עם חבריך!

לא אהבת את הסרטון הזה. תודה על שהבעת את דעתך!

496 צפיות
מחפש מטפל בתחום? כנס לאינדקס מטפלים ויועצים מומלצים מבית אלטרנטיבלי
הקלד שם, או לחץ כאן