נצפו לאחרונה

לינגוויני פסטו סיציליאנו, מתוך 'לאון אל דנטה - איטליה בבית', עונה 2: פרק 3

חומרי הגלם:
לפסטו סיציליאנו:
צרור בזיליקום
50 גרם פיסטוקים קלויים, קלופים
2 שיני שום
מלח
125 סמ"ק שמן זית
לפסטה:
500 גרם לינגוויני
להגשה:
50 גרם פרמג’יאנו מגוררת
2 כפות פיסטוק קלוי קצוץ
שמן זית
אם רוצים: 50 מ"ל שמנת מתוקה

אופן ההכנה:
מכינים את הפסטו:
במעבד מזון טוחנים את כל מרכיבי הפסטו פרט לשמן, מומלץ להתחיל בפולסים ורק לאחר מכן לעבור לעבודה רציפה של המעבד. בוזקים את שמן הזית תוך כדי טחינת המרכיבים.
הפסטה:
מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן. כאשר הפסטה מוכנה, מסננים אותה מן הנוזלים (שומרים מעט ממי הבישול) ומחזירים לסיר.
מערבבים את הפסטה עם הפסטו, לפי הטעם. מוסיפים מעט ממי הבישול ומערבבים.
טועמים ומתקנים תיבול בעזרת מלח.
מחלקים לארבע צלחות, בוזקים פרמג’יאנו ופיסטוק קלוי, זולפים מעט שמן זית ומגישים מיד.
ניתן להגיש גם עם שמנת, במקרה זה יש לשלבה בשלב חימום הפסטו במחבת.

תודה! אתה מוזמן לשתף את הסרטון עם חבריך!

לא אהבת את הסרטון הזה. תודה על שהבעת את דעתך!

364 צפיות
מחפש מטפל בתחום? כנס לאינדקס מטפלים ויועצים מומלצים מבית אלטרנטיבלי
הקלד שם, או לחץ כאן