נצפו לאחרונה

אגס שיכור עם רוטב זאבאיון, מתוך 'לאון אל דנטה - איטליה בבית', עונה 2: פרק 1

חומרי הגלם:
1 ליטר יין גוורצטרמנר
240 גרם סוכר
מקל קינמון
8 אגסים
לזביון:
1/2 כוס מנוזל היין שבושלו בן האגסים
4 חלמונים

אופן ההכנה:
קולפים את האגסים למעט הגבעול.
מביאים את היין עם הסוכר והקינמון לרתיחה ומבשלים כ 10- דקות.
מוסיפים את האגסים ומבשלים עד שהם מתרככים, כ-20 דקות.
מצננים את האגסים בנוזל.
מכינים את הזאבאיון:
בקערה גדולה מניחים את היין והחלמונים.
מניחים את הקערה על גבי סיר עם מים חמים (בן מארי). יש להקפיד שתחתית הקערה לא תבוא במגע עם המים החמים.
בעזרת מטרפה טורפים את המסה עד לקבלת מרקם קרמי.
מעבירים את האגסים לצלחת הגשה ומעטרים כל אגס בכף זאבאיון. מגישים מיד!

תודה! אתה מוזמן לשתף את הסרטון עם חבריך!

לא אהבת את הסרטון הזה. תודה על שהבעת את דעתך!

296 צפיות
מחפש מטפל בתחום? כנס לאינדקס מטפלים ויועצים מומלצים מבית אלטרנטיבלי
הקלד שם, או לחץ כאן