VOD אלטרנטיבלי
ברוך הבא
התחברות / הרשמה

קרין גורן סודות מתוקתקים - פרפה חלבה שגונב את ההצגה

בטעינה...

תודה! אתה מוזמן לשתף את הסרטון עם חבריך!

URL

לא אהבת את הסרטון הזה. תודה על שהבעת את דעתך!

URL


230 צפיות

תיאור

הפרפה הזה עשוי רק מ-3 מרכיבים – שמנת מתוקה, חלב מרוכז וחלבה. כמה פשוט ככה טעים. הרוטב- טחינה גולמית וסילאן, להדגשת הטעם. הקישוט- עוד קצת פירורי חלבה ששמרנו בצד, או "שערות" חלבה. והקינוח כולו יפהפה, עשיר ומפנק - חגיגה מושלמת לאוהבי החלבה.

2 "זחלים"(תבניות סיליקון מעוצבות) או 1 תבנית אינגליש קייק

לפרפה:
2 מיכלים שמנת מתוקה (500 מ"ל)
1 פחית חלב מרוכז (כ-400 גרם)
300 גרם חלבה אחווה
תרסיס שמן פאם קנולה

להגשה:
2 כפות טחינה אחווה
2 כפות סילאן

1. במיקסר מקציפים שמנת מתוקה לקצפת יציבה.
2. מוסיפים חלב מרוכז ומקציפים לאט לאיחוד.
3. מפוררים חלבה, מוסיפים למיקסר ומקציפים לאט לאיחוד.
4. משטחים את התערובת בתבנית סיליקון משומנת, עוטפים בניילון נצמד או נייר כסף ומקפיאים למשך הלילה (מינימום 4 שעות).
5. מחלצים את הפרפה הקפוא מהתבנית, מניחים על צלחת הגשה ומקשטים: מטפטפים טחינה וסילאן ביד חופשית. מגישים קפוא.

בתאבון!

לא ניתן לפרסם תגובות.
RSS